Miniloma arjesta
Tiistaina oli yksi vapaapäivä töiden välissä ja mietiskelin mitenkähän sen saisi parhaiten käytettyä totaaliseen rentoutumiseen. Pikkuaivoissani välähti hotellipäivä, ei kotitöitä! Ihan sama vaikka pitäis pestä pyykkiä tai imuroida, arkiaskareet ei katoa mihinkään. En lähtenyt hotelliin vaan vietin kotona päivän teemalla hotelli. Sen verran se vaati että puhtaat lakanat vaihdoin ja täkit tuulettui ulkona päivän.  En pessyt vanhoja lakanoita vaan aloitin rentoutumisen, luin kirjaa ja kuuntelin radiota koko päivän. Illan päätteksi katsoin Areenasta Hercule Poirotin ja menin nukkumaan puhtaiden lakanoiden väliin. 
Jaa että mikä siinä nyt niin ihmeellistä oli! Seuraavan päivänä töihin lähtiessä tuntui kuin olisin ollut useammankin päivän vapaalla. Olin keskittynyt vain kirjaan, musiikin kuunteluun ja elokuvaan jossa on kauniita kuvia. Ei televisiota kokonaisvaltaisesti, ei nettiä, ei tylsiä arkipäivä askareita vain pelkkää rentoutumista ja lepoa kaikille aisteille. Nyt olen päättänyt että lanseeraan elämääni ns. hotellipäivän, halpaa ja rentouttavaa hupia kotona. Hullulla on halvat huvit:)

Last Tuesday I had free day from work and I wondered how would I spend it the best way just relaxing. First thing which came to me was the idea of the hotel, you know you don't do anything there just relax. I did not go to the hotel but I spent "the hotel" day at home. I changed clean sheets to the bed ( but I didn't wash the old ones) and started to read a book. The whole day I just read, listened to the radio and end of the day I watched Hercule Poirot movie and then went to sleep under the fresh, clean sheets. Next day I felt like I had more day offs than only one. It is very rare when you allow yourself just relax, you always think you have to do this and that, cleaning, washing, shopping etc. Those things never stops but I think we have to stop sometimes, take the time we need just for relaxing and empty our mind from everything. You know what I mean! So now I have launch "the hotel" day to my life, time to time I spent my day doing nothing more than reading and listening the music:)

Comments

 1. Hihhii, mä harrastan monesti samaa - mielikuvittelu on parasta! Ihana muuten aivan erityisesti tuo kuva, jossa on pitsiä, vau!

  ReplyDelete
 2. Niin ja idiootilla ilmaiset... Aivan loistava idea viettää hotellipäivää; se on kumma, että lomaillessa pitäisi aina saada kauheasti aikaan. Kivaa viikonlopun jatkoa!

  T. Sari Puumulista

  ReplyDelete
 3. Meikäläinen harrastaa moisia pyjamapäiviä melkoisen usein, niistä saa voimaa :)

  ReplyDelete
 4. Hauska idea... tuota täytyy kokeilla ehdottomasti ; )
  Aivan super ihania kuvia! Ekassa kuvassa värisävyt on niin jännät, ihan lumoavat.
  Mukavaa viikonloppua !

  ReplyDelete
 5. Fantastic soft shots!

  Have a great day!

  xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject

  ReplyDelete
 6. Beautiful photos! Sounds like you had a wonderful day.
  -Lynn

  ReplyDelete
 7. Fun thought for your day, I may have to try that. I love Poirot shows.
  Gorgeous processing on the images.

  ReplyDelete
 8. Absolutly my cup of tea, way to go girl!

  ReplyDelete
 9. Todella kiva idea!

  Upea väriyhdistelmä kukissa, kiehtova!

  ReplyDelete
 10. Upeaa Henrietta!

  Olen tehnyt joskus saman ja nyt ihmettelen miten olenkin unohtanut tuon ihanuuden.

  Kiitos muistutuksesta! Olet ihana =)

  ReplyDelete
 11. Tuohan kuulostaa loistavalta tavalta viettää vapaapäivää!

  ReplyDelete
 12. Kiva idis :) ja niin ihanan herttaiset kuvat, kiitos. Oikein mukavaa alkavaa viikkkao sinulle.

  ReplyDelete
 13. Yes, 'hotel days' sound wonderful. I should them as well. Lovely post.

  ReplyDelete
 14. These are so beautiful, my dear! And a wonderful, inspiring way to spend the day. Sending lots of flower love. xo

  ReplyDelete
 15. Absolutely beautiful photos, again :-) I really like the "softness" you portray, sensitively done :-) And, your composition is really excellent, very well dine :-)
  Have a wonderful week.
  All the best.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts