Tuntuuko musta vaan!

Täällä vaan jaksaa sataa ja sataa, loppuukohan tää olleska. Miten musta tuntuu että vain Suomessa sataa koko ajan! Amsterdamikin on hyvin sateinen paikka mutta sielläkään ei sada koko päivää (mun kokemuksella) mutta täällä jos sataa ni se sataa monta päivää putkee....vai tuntuuko musta vaan siltä!
Lohdutuksena alan käymään Pariisin kuvia läpi ja ihailen hieman puistonäkymiä.

It is raining and raining and little more raining. I have hundreds of Paris pictures go through so something to do at least. Here is some dahlias from some Paris park.

Comments

 1. Älä huoli niin sataa "täälläkin" :(

  Voi ihmetys noita sinun Pariisin kuvia - huh kun kauniita <3

  ReplyDelete
 2. Oh, I'm sorry about the rain, Henrietta :~( I will be in the same boat here in Oregon, but hopefully not for a few weeks.

  I can't wait to see more Paris photos!!!

  ReplyDelete
 3. Love the tones! Without rain, the flowers can't grow!:)

  ReplyDelete


 4. wow..! like very much the ..."atmosphere.." of rainy pictures ..! everything it's clear and simple without people on the streets,...when rainning.!
  all the best

  ReplyDelete
 5. Eilen illalla ainakin satoi ihan loputtomasti!

  Vaan kyllä Pariisissakin satoi yhtenä päivänä; palasin messuilta takaisin helleille, kun koneen lähtöön oli viisi tuntia, sateenvarjo oli matkalaukussa messuhallin narikassa, takkia en ollut ottanut reissuun ollenkaan, ballerinat vuotivat ja olivat lopulta aivan märät, vaikka koetin kulkea katoksien alla...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Satoihan siellä kyllä meidän viimeiset päivät mutta se taukos aina päiväksi että pääsi ulos jaloitteleen. Yhtenä päivänä tais sataa ainoostaan koko päivä. Damissa sataa kans aina mutta pari tuntia kerrallaan, välillä tuntuu että suomi on äärimmäisyyksien maa:)

   Delete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts