Sunday in Paris

Comments

 1. Oh, you are in Paris!!! You are lucky, it's my favorite city in Europe!!!
  I hope I can go soon though... :D

  What was going on in the pictures? It seems so much fun.
  Enjoy the rest of your time in Paris, if you are still there!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I first though it was just some kind samba carnival but the end of the tour at La Madeleine there was priest form Brazil and Paris, some praying and speeches. I don't understand french so I don't know what was going on:)

   Delete
 2. Hei!

  Kuvasi ovat mahtavia!! Ihailen niitä kovasti, niin tyylikkäitä ja kauniita!♥
  Opettelen photoshopia, ihan pientä kuvien muokkausta vaan haaveilen....:) joten kysynkin millä tavoin saisin muunnettua kuvan sävyä esim. niinkuin noissa sinun Luxemburg-kuvissa, varsinkin se alin kuva. Samoin muutkin kuvat ovat niin upean sävyisiä:) KIITOS paljon jo etukäteen!!
  tt. opetteleva

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos:) Olen kaikki nuo kuvat käsitellyt Lightroomissa Adoben ohjelma kanssa ja sieltä tuonut fotariin jossa lisännyt yhden keltaisehkon tekstuurin. Fotarissa voisit kokeilla lisätä yhden layerin haaleankeltaista väriä ja opacitya alas ehkä 50% tai gradient toolilla vetäsät sitä haaleaa keltaista ja opacitya taas alas. Perusvääntöjä ennen keltaista, kontrastia valotusta jne. Olen vuosia opetellut fotaria ja vieläkin on paljon asioita joita en osaa joten kärsivällisyyttä tarvitaan:)
   Oletko käyny http://www.thecoffeeshopblog.com siellä on ihan ilmaiseksi paljon actioneja photoshoppiin joiden avulla saa mahdollisesti tuollaista hieman kermamaista kuvaa!! Paljon on paikkoja joista voi myös ostaa actioneja, itse olen ostanut joitakin Lightroomiin (siellä nimeltään presets).
   Toinen on tekstuurien käyttö jolla saa tunnelmaan muutettua paljon tai vain hienovaraisesti, miten haluaa. Yksi paras tietolähd ja opastaja on Kim Klassen jollet ole tutustunut hänen blogiinsa käyppä kahtoon. http://www.kimklassencafe.com/thecafe/

   Delete
 3. Such wonderful photographs of such a beautiful place!

  ReplyDelete
 4. Siellä on ollut aivan mahtava meininki. Upeita kuvia =)

  ReplyDelete
 5. Hienoja kuvia. Vähän erilainen meno kuin täällä. Täällä todellakin sataa kaiken aikaa. Luin jostain, että on ennätyssateinen syyskuu.

  ReplyDelete
 6. Wow! Your series from Paris blow me away! Fantastic shots and editing!
  :)

  ReplyDelete
 7. Upeita kuvia sinulla täällä! Eksyin ihastelemaan... :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts