I say goodbye to Paris, merci

  Lafayetten katolta näkymä. Kyseisen tavaratalon ruokaosasto on nähtävyys. Meikäläisen tähänastisen elämän yltiöpäisin ruokakauppa. Siellä vois olla tunteja, ihailla tuotteiden esilletuontia ja taiteeseen verrattavia leivoksia, suklaita jne. Syödä erilaisia annoksia pikku baaritiskeillä, upea ruokakauppakokemus. Lafayette gourmet rocks:)

Wonderful sight from the roof of Lafayette. 
 Meidän terassilta kahtelin viikon verran ko kaksi rappaajaa teki työtään vastapäisessä talossa. Jos pitää kiipeilystä ja on työtön rappaaja kannattais kokeilla Pariisia.

I have been watching from our terrace this man working the whole week. The working conditions are little different than we are used to in Finland.
 Pariisin metro on aivan paras. Todella helppo ensikertalaisellekkin, selkeät viitat joka paikassa ja suht edullista (kertalippu 1,70). Turvattomuuden tunnetta en tuntenut kertaakaan, edes illalla.

I love Paris metro, it is so easy to use and quite cheap too.


I say goodbye to Paris, merci.
Henrietta

Comments

 1. Le sigh...I hope you had a lovely time, despite the lens malfunction!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I was worth visiting despite the lens. I love the beauty of the architecture here and I love to watch parisians. I definitely will come back with more lenses:)

   Delete
 2. Pariisi on upea paikka. Sinne ei voi tehdä huonoa reissua...Tervetuloa takaisin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu, ihana tulla kotiin ko täällä on aika viilee ja nämä asunnot ei ole kauheen lämpöisiä. Kuhan saan puita tilattua ja tulet takkaan olen happy:)
   Pariisi on ihana mutta rankka reissu jalkoja ajatellen, tulee meinaan käveltyä järkyttävät määrät. Kyllä tänne vielä uudestaan pitää joskus tulla.

   Delete
 3. Oi, joko se matka on loppumassa. Tuolla rappaajana saa hyvällä säällä varmasti mukavia keinuhetkiä ja vähän rapaa poskeenkin =) Upea kuva.

  Mustakin Pariisin metro oli aivan käsittämättömän helppo ja hyvä kulkuväline. Toivonpa niin, että ensi kesänä pääsen sinne käppäilemään.

  ReplyDelete
 4. What beautiful images you captured there-

  ReplyDelete
 5. Metro on helppo, tosin joillain asemilla saa kävellä puolisen kilometria, jos haluaa vaihtaa junaa, eikä hissejä ole, joka on vähän hankalaa, jos on matkalaukun kanssa liikkeellä.

  Bussilla ajelen Pariisissa harvemmin. Tällä kertaa sain kuningasajatuksen hypätä bussiin myöhään illalla, menikin ihan eri suuntaan kuin luulin. Päädyin siis käevelemään seuraavalta pysäkiltä paljon pidemmän matkan kuin alunperin, jos olisin vain kiltisti lähtenyt tallustelemaan...

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts