I need more time


Olen vaan töissä koko ajan aamusta ilta kymmeneen asti ja tuntuu että kaikki kaatuu päälle kun ei kerkee olla kotona. Pihaa pitäis siistiä, kasveja siirrellä ja laittaa viimeiset taimet maahan. Vastailla blogiviesteihin, tehdä kuvia, Habitarekin ois ja pitäis alkaa miettiin Pariisin varustuksia (ensimmäinen Pariisin reissuni tuloillaan...ihanaa). Habitare varmaan pakko pudottaa ekana pois, harmitava takaisku mutta ei kerkee repeen joka paikkaan. 
Mun pitäis varmaan printata tosi isona tämä kuva ja tuijottaa sitä meditatiivisesti jotta saa alkavan kiirepaniikin aisoihin (tuolla kuvalla on jotenkin rauhoittava vaikutus muhun).

Society6 on meneillään ilmainen shipping promo joten nyt kannatas shopata pari mun kuvaa jossain muodossa.
Promotion expires September 16, 2012 at Midnight Pacific Time. *Offer excludes Framed Art Prints and Stretched Canvases.

I really feel I need more time to be at home. I'm working from 11am to 10.30pm so there is really no time to blog, to make new pictures, I just come to sleep to home. When I do not have enough time to do my pictures I feel almost angry cause it is my way of relaxing. Thank goodness I have 2 week holiday next week so finally I have time to take new pictures in Paris. It is my first time there, I'm so exited and I know I will shoot pictures like mad woman:)

In Society6 is free shipping world wide, so now you have great opportunity to buy my art print, cards or iPhone cases.
Promotion expires September 16, 2012 at Midnight Pacific Time. *Offer excludes Framed Art Prints and Stretched Canvases.

Comments

 1. Oh Paris - I want to go there too! :-)

  ReplyDelete
 2. Joo, seinän kokoisena tuo kuva niin luulisi rauhoittavan.
  Minäki tahon Pariisiin! Mutta koska en pääse ainakaan ihan vielä, niin otapa ihania kuvia sieltä että voin kuolata niitä täällä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Opiskelijan tulot ei ole ihan päätä huimaavia mutta kyll sie sit pääset myöhemmin. Mäkin olen odottanut 40 vuotta:)

   Delete
 3. Voi hurja miten pitkiä työpäiviä!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on mutta on sit vapaita enemmän ko keskimääräinen 2:) Kaikella on puolensa ja puolensa, nyt vaan niin monta päivää putkeen et tuntuu pahalta.

   Delete
 4. It sounds like you deserve your holiday, Henrietta, and in Paris, no less! Cannot wait to see the photos you will take there!!! I went to Paris 25 years ago and it was magical!

  ReplyDelete
 5. Näinhän se menee. Sain jopa Habitareen lipun mutta en vain ehdi sinne, tänään täytyy pakata Pariisia varten, kun menen to-pe Eestiin työmatkalle ja aikaisin lauantaiaamuna lähden jo Pariisiin messumatkalle.

  ReplyDelete
 6. So beautiful as always! Enjoy your trip to Paris! How exciting and I can't wait to see the photos!

  ReplyDelete
 7. Öh!
  Ikävää kun aika on noin kortilla. Kyllä olen huomannut, että postaustahti on hidastunut, mutta olen luullut oman hitauteni vain levinneen lähialueille.

  Habitare jää meiltäkin väliin. Ja Ranskan matkaan olen saanut jo vihjeitä, eli sinne suuntaamme mekin jossain vaiheessa (kylläkin ensivuoden puolella). Onpa ihanaa, että pääset sinne matkaamaan =)

  Yritä nyt jaksaa hengitellä. Katsele tuota ihanaa kuvaa ja mieti miltä tuntuu leijailla noilla haituvilla avustettuna lämpimän tuulen vietävänä.

  Halaus =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onko teillä tulossa taas sellanen kimppatalo jonka vuokrauksen hoitaa joku muu ja sie vaan menet ja nautit vai ihan perheen kans? Niin ja minne:)
   Huominen enään pitää jaksaa 11.30 tuntia töissä ja sit alkaa loma. En ole suunnitellu Pariisin mitään menoja, mennään ihan miltä tuntuu kun jaksaa, ihan sama vaikka Mona Lisat jäis näkemäti, ne mihkään karkaa sieltä. Istun kahvilassa ja katselen tyylikkäitä ihmisiä kolme jos siltä tuntuu ja nautin ajan tappamisesta.

   Kiitos Birgitta

   Delete
 8. Pariisi on ihana! Oikein hyvää matkaa!

  ReplyDelete
 9. Simple and lovely. I hope you enjoy your holiday. I look forward to seeing it through your photos. Rest up.

  ReplyDelete
 10. It does sound like you are in need of a holiday and a step away from blogging, it should not be all consuming.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts