Vapaus arjestaMikä on yksi paras asia ulkomailla olossa, voi unohtaa arkiset kotiasiat. Mun ei tarvii imuroida, miettiä et vessapaperi on loppu ja menuut tekee joku muu. Kotiin palatessa nämä asiat tuntuvat taas oikein mukavilta ja vakioruokakauppa tuntuu taivaalta kun kaikki tutut tuotteet ovat omilla paikoillaa eikä tarvitse arvuutella onko luulemani maito piimää. Tänään päätettiin kuiteskin syödä kämpillä ja käytiin luomumarketissa missä kaikki oli ekologista, luomua ja mitä lie. Ostettiin todella hyviä lammasmakkaroita, parsakaalipiirakkaa ja salaattia. Olen täysin myyty niille lammasmakkaroille, saiskohan niitä lähetettyä kottiin (paitsi sit ne ei oo enää ekoa).

Nämä ruusut on kuvattu kotona siel emämaassa ja alla on kuva joka otettu ja tehty täällä Alankomaissa. Työskentely elementsissä pikkupikku ruudulla on tosi vaikeeta ko ei meinaa nähdä ja ja sormi hiirenä on tosi hankalaa ku on tottunut työskenteleen kynällä. No mutta niillä mennään mitä on kun matkalla ollaan.


The first picture was taken at home in Finland, the second I shot here in Amsterdam. I edited this with my little MacBook Air. It is so hard to make anything with tiny tiny screen, I can barely see if the picture is sharp. I forgot my texture collection at home so I have only few to work with but I do what I can if you bare to look at these travel snapshots:)

Comments

 1. Beautiful! (As usual) Hope the weather is better there now.

  ReplyDelete
  Replies
  1. It has been raining every day but it is always very short time, not like all day long so I don't mind so much:)

   Delete
 2. Nuo sinun ruusut niin rappeita...Ja tiiän ne parraat lammasmakkarat, ite täällä niitä toissa jouluna teimme :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sulta pitää ostaa niitä sitten ja reippaasti mausteita, kiitos:)

   Delete
 3. Ihanat sävyt kuvissasi ♥♥♥ ...ja tuo ruskea kannu on ihan ihku :)

  ReplyDelete
 4. Ymmärrän sinua paremmin kuin luuletkaan... olemme juuri muuttamassa Singaporeen (inofficial vielä, "fourth continent" jossa olemme asuneet - mikä se nyt onkaan suomeksi taas... - viimeisen kymmenen vuoden aikana). Tosi kiire juuri nyt, myymme talon täällä ja lennämme Singaporeen katsomaan asuntoja kahden viikon kuluttua. Pidetään yhteyttä, yritän ehtiä edes jotain omaan blogiin...

  ReplyDelete
 5. The roses in the first are so soft and delicate. What lens do you use for your still life shots?i

  ReplyDelete
 6. Oh so beautiful, soft pink and cream roses that make the heart sing.

  ReplyDelete
 7. Perfection with your Mac Book Air and few textures! I particularly love the softness of the roses. How do you get such a soft look?

  ReplyDelete
 8. Beautiful pink roses, I love them! ♥‿♥

  ReplyDelete
 9. Se on kyllä loman yksi ihanimmista puolista, ettei tarvi huolehtia kotitöistä:) Siis jos on reissussa. Minä lomailen ensi viikon ihan kotosalla, mutta meinaan ottaa rennosti noiden kotitöiden osalta. Toivottavasti kevät esityy täälläkin.

  ReplyDelete
 10. Divine and simple! Beautiful work. ♥
  Roxana

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts