To my rose collection from Amsterdam


Tänään taitaa olla lämpöisin ja aurinkoisin päivä tähän mennessä  mut me istutaan kämpillä pesemässä pyykkiä. Pakko saada puhtaita mukaan kun tiistaina jatketaan matkaa eteenpäin eikä tiedä koska on seuraava pesukone lähellä. Kävästiin kylilllä syömässä ja kahveella suosikkibaarissa josta saa myös Amsterdamin parasta omenakakkua. Pari taidetoria tuli kans vastaa ja menetin sydämeni Paulo Ferreira nimiselle taiteilijalle. Hänellä oli niin upeita töitä mielestäni mutta matkakassasta ei lohjennut 550 euroa hänen isosta työstään. Laitoin tuohon hänen nimeensä linkin jos jotain kiinnostaa lukea herrasta. Kuvat nettisivuilla ei tee minkäänlaista oikeutta töille koska ne vaativat valoa. Työt elävät valosta, niitä pitää katsoa ja tutkia valon mukana.
Tässä sitten mun aamuisesta ruususessiosta yksi yritelmä. Kämppä on täynnä ruusuja, 30-40 ruusua ja rahaa menny niihin kai n.20 euroa. On NIIIN halpaa.

I shoot this rose picture this morning. I had really long session like 2 hours, took too many shit pictures and few good ones, but I made something.
It is lovely weather in Amsterdam just now but we are doing laundry, booooring.

Comments

 1. I love to hear that there are more photografer than me that sometimes takes shit pictures....but this one is beautiful!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Everybody take shit pictures now and then, that is a fact, it is better to be honest:)

   Delete
 2. Exquisite beauty. Love the color!!!

  ReplyDelete
 3. Laundry?? Get out there girl!!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. LOL but I need clothes next week and we don't have machine to use then.

   Delete
 4. HI Henrietta, Love your honesty.. I often take many shit pictures but the important thing is to perservere to get that good one. Photography looks way easier than it is. Love the pic.. Such a beautiful rose. Carla

  ReplyDelete
 5. Kävin katsomassa Ferreiran tauluja ja voin arvata, että oikeassa valossa nähtynä varsinkin isot työt ovat vaikuttavia. Tuossa ruusussasi on aivan kuin kaksi sydäntä keskellä. Teidän siivoojalla on varmaan hauskaa, kun se aina sisään tullessaan laskee montako kukkaa on tullut lisää huoneistoon =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts