Tulips from Keukenhof

Pari tulppaania Keukenhoffista, näitä riittäis yli vuodeksi (kuvia melkein tuhat). Eilen kävelin siellä hehtaareilla kuusi tuntia ja polkasin siitä hotellille kaatosateessa (tottakai). Jos ihminen voi olla zippi silloin olin, hyvä kun jalat kantoi enää. Lähettiin siitä vielä käymään kylässä Katjan Bag End-blogista luona. Oli hauska tavata ihminen virtuaalimaailmasta ja vierailla oikeassa hollantilaisessa kodissa, kiitos Katja:) Matkaa jatkettu jo eteenpäin ja nyt ollaan Dordrechtissa Villa Augustuksessa. Aivan jumalainen paikka jossa ollaan ikävä kyllä vain yksi yö kun ei ollut vapaata huonetta pidemmäksi ajaksi. Kaupungista en tiedä mitään enkä jaksa edes tutkia, nyt nautitaan vaan ihanasta huoneesta, paikan keittiöpuutarhasta ja sen tuotteista. Tässä linkki booking.com sivuille jossa valokuvia paikasta, sisustus jo itsessään todella kaunis (suoraan kuin sisutuslehdistä). 

Few pictures from Keukenhof, I have tulip pictures almost 1000 so quite many blog posts:) Yesterday I wondered there six hours and cycled back to hotel in heavy rain. I was really tired and wet but it was worth it. After that we went to visit one of my finnish blog friend Katja who lives in Holland. It was so nice to meet face to face this virtual friend and see her home.

posted:

Comments

 1. Beautiful shots! The double tulips almost look like Peonies they're so full!

  ReplyDelete
 2. Miten tuolta haluaa vapaaehtoisesti tulla pois!?

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) mulla on tuhat valokuvaa pitämässä muistoja yllä. Viikonlopuksi sinne oli tulossa niin järjetön määrä turisteja että ei oikeen kestä suomalaisen mettäihmisen sielu sellaista tungosta.

   Delete
 3. Bautiful Henrietta, wish I was there.

  ReplyDelete
 4. Oih ja voih, mitä tulppaani-ilotulitusta! Nautin nyt näistä, sillä mökillä kaikki tulppaaninalut on napsittu parempiin suihin, IHAN KAIKKI! Pääsi aika monta manausta ilmoille ja syyllisetkin oli helppo sorkanjäljistä päätellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onko sun mies metsästäjä, laita se hommiin saatte paistia niistä ja sä pitää kukkasi:) Pirun elukat. Mä en tiedä mikä meillätilanne kotona onko ollu myyrävuosi ja vieny kaikki mun kukkani vai saanko nauttia niistä kun palaan.

   Delete
 5. Aah mitä ihania tulppaanikuvia!!!!! Nautihan matkastasi, kuulostaa unelmalta <3

  ReplyDelete
 6. How beautiful these are! I just love tulips. Would love it if you would share one of these beautiful images at my new "Flower Art Friday" linkup... Here's the link http://www.photosbyleanne.net/2012/04/flower-art-friday.html

  Hope to see you there!

  ReplyDelete
 7. I look forward to seeing your photos of the festival. I would have liked to have been there to see this rare treat. The photos are gorgeous. V

  ReplyDelete
  Replies
  1. What festival?! I'm not there anymore we are driving to southern Holland.

   Delete
 8. Joku näppärä voisi kyllä minulle jottain tommottista järjestää...Hitsit mikä paikka :)

  ReplyDelete
 9. Mikäpä olisi kellahtaa keskelle noita ihanuuksia! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  T. Sari Puumulista

  ReplyDelete
 10. Ohhh so pretty, so pretty, SO PRETTY! =)

  ReplyDelete
 11. Aivan mahtavia peltoja! Miten voikin olla noin monenlaisia tulppaaneja!
  Ihana matkanne jatkukoon!

  ReplyDelete
 12. Oi oi oi! Mitä ihanuutta! Tulisin hulluks tuolla! ;) mielettömät nämä tulppaanit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meinas kyllä seota mutta kun 2 päivää tuijottaa alkaa tuleen kylläiseksi. Ekana päivänä oli paniikki että jotain jää näkemäti ja tokana päivänä osas relata ja nauttia ihan rauhassa.

   Delete
 13. These are absolutely amazing! Congratulations, Henrietta!

  ReplyDelete
 14. Super flowers, it looks great.

  Greetings,
  Filip

  ReplyDelete
 15. Lovely once again Henrietta! It makes me a bit homesick even... ;-)

  ReplyDelete
 16. Upeita on kuvasi tulpaanimerestä. Paikka on kyllä ihmeellinen mutta se väen paljous on ahdistava näin metsäläiselle. Olet varmasti nauttinut.

  ReplyDelete
 17. Voi että ihan mielettömän upeeta.... siis ihan tässä alkaa miettimään että ensi keväänä ois yks Hollannin matka paikallaan. Aivan uskomattoman kauniita kuvia.

  ReplyDelete
 18. Waudewaudewaude.. en muuta osaa sanoa.
  Hyvää lomanjatkoa ja tuhansittain fotoja lisää.

  ReplyDelete
 19. Dear Henrietta,

  I have been away quite a lot and just now sat down to catch up on your gorgeous blog posts. And GORGEOUS they are, every single one! I just love this post, with stunning and very different tulips. The third photo has so much life to it. It almost looks like an unruly class of tulip children, all of them turning their heads in different ways, not paying any attention to the teacher... :-)

  I have said it before, but I will say it again: You are an inspiration!

  Kram,
  Helena

  ReplyDelete
 20. Niin upeannäköistä että uskoako tuota todeksi!
  Ihan mieletöntä, upeat kuvat!

  ReplyDelete
 21. Aivan ihastuttavia, suosikkejan ovat kolmoskuvan tulppaanit

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts