Odotusta


 Hermostuneesti odotan ja odotan mutta ihan pian se koittaa, matka Hollantiin ja Keukenhoffiin. Mahtavia kuvia sieltä oli Saisan kukkalapset blogissa käykääpä kattoon niin tiedätte mitä tulen kokemaan, oikeesti hengästyttää jo etukäteen:) Päivittelen tulevan Hollannin ja Belgian seikkailuja täällä ja Facebookissa. Tähän hätään nyt romanttinen ruusukimppu jossa myös syreenin oksa tuomassa kesän tuttuja tuoksuja.
Alla kuva iPhone kuoresta jossa minun tulppaanikuvani. Tosi kukkafriikilla täytyy olla kukkapäällys myös puhelimessa. Sen voi ostaa täältä ja maksaa 15$.


I'm waiting and waiting but soon, real soon I will travel to Holland and Keukenhof. I'm so impatient but happily my fellow finnish blogger Saisa visited there last week so I saw her amazing pictures which you can see here. Here is also my newest iPhone skin which you can buy here with 15$.

posted:

Comments

 1. Mäkin odotan jo sun reissua ja niitä ihania kuvia, joita sieltä jaat :) Tämäkin kuva on fantastinen. Ihanan romanttinen. Just mun makuun ;)

  ReplyDelete
 2. IIIK, kävin tuolla mainitsemassasi blogissa...ihan käsittämätöntä, ne kukkamäärät ja -lajikkeet, voi apua, ei pysty hengittämään, kun henkeä salpaa. Ja ajatella, sä näet ne livenä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niiin, pitäisköhän mun hakee lääkäriltä jotain rauhottavia että kestän sen kaiken tulevan kauneuden pyörtymäti:)

   Delete
 3. Lisään matkakuumettasi: siellä oli myös ruusunäyttely viime lauantaina. Toivottavasti se ei ole jo ohi, kun menet. Tosin kuvattavaa on niin paljon, että tuskin pääset pettymään :) Ihanaa matkaa ja kukkaisia unia!

  ReplyDelete
 4. Tuo valkoinen ruusu on kuin kermavaahtoa johon tekisi mieli sukeltaa. Oikein hyvää matkaa ja innolla odotan kuviasi sieltä. Itse kävin siellä viime keväänä ja se on kyllä henkeäsalpaava se kukkien määrä. Varmasti saat loitavia kuvia sieltä.Kannattaa varata reilusti aikaa. Vielä kerran hyvää matkaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen varannut kaksi päivää, menen heti aamusta molempina päivinä ja olen niin kauan kun jalat kantaa:)

   Delete
 5. What full and gorgeous coloured roses and beautiful vase too. Have a wonderful time in Holland.

  ReplyDelete
 6. Very pretty! Beautiful soft colors.

  ReplyDelete
 7. Those creamy colors are so stunning. They look good enough to eat. Keep them coming Hennrietta.

  ReplyDelete
 8. No niin, kohta se Kohta tulee ja pääset reissuun. Eikös se ole jo osaa reissusta kun saa odotella matkan alkamista ja perillepääsyä, hih. Sitten kun tulet tänne takaisin, niin täällä on aivan toisen näköistä.

  Upea tuo sun kännysuojus, sopii hyvin kantajalleen =)

  ReplyDelete
 9. Olin mieheni kanssa siellä Keukenhofissa huhtikuussa 2008 - ohikulkumatkalla. Se oli uskomaton paikka. Ihan täydellinen päivä. Kaunis ilma, auringonpaiste ja lintujen laulu kruunasivat päivän. Kaikkein ihmeellisintä oli, että menimme sinne sattumalta, tietämättä mitään koko paikasta, kun ajelimme omalla autolla Hollannissa ja Euroopassa. Saat sieltä järkyttävät määrät ihania kuvia. Meilläkin meni paluumatkasuunnitelmat uusiksi, kun totesimme, että siellä täytyy viipyä koko päivä.

  ReplyDelete
 10. Beautiful as always Henrietta! I love your images & editing. I love the iPhone case.

  ReplyDelete
 11. Hyvää ja antoisaa matkaa, niin mielen virkistykseksi kuin kameran saaliiksi. Odotan mahtavaa kuvasaalista.. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts