We are the Champions


We didn't win the Eurovision song contest but we are The World Champions in ice hockey:)
JEEEEEE
Loistavaa Leijonat

Comments

 1. Ääni ruvella näin kotikatsomossa...UPEAAAA!!! Kaivoin eilen vuoden 1995 jäljiltä olleen Suomen Leijonapaidan naftaliinista, tiedän jo, mitä laitan huomisaamuna päälle :)

  ReplyDelete
 2. Hieno kuva lipusta, mutta täytyy myöntää, etttä lätkä ei paljoa kiinnosta. Siippa (joka ei edes ole mikään penkkiurheilija), ähki ja huokaili jännityksestä sohvalla matsin tahtiin niin etukenossa ruutua kohden, että pelkäsin miehen tippuvan sohvalta, minä lueskelin kirjaa...

  ReplyDelete
 3. Sorry Rajson, Tinajo och Ninni you were good but this time it was our turn;)

  ReplyDelete
 4. Intianminttu- mie muistan ko olin edellisen voiton Torniossa ja voi sitä juhlaa kun lähdettiin Haaparannalle tuuleettaa ruotsalaisille, se oli elämäni paras kokemus:)

  ReplyDelete
 5. Henrietta: heh, hauska muisto sulla siis tuosta edellisestä voitosta, ite taas olin silloin Hampurissa silloisen työpaikkani porukan kanssa työmatkalla, mutta peli katsottiin pienestä telkkarista hotellihuoneessa ja sen jälkeen lähdettiin Hampurin kaduille tuulettamaan...saksalaiset ei oikein tajunneet, mitä mölysimme ja miksi :)

  ReplyDelete
 6. And God it feels good! Torilla tavataan!!

  ReplyDelete
 7. Se oli silloin Torniossa kyllä sellainen itkun ja onnen sekainen fiilis, oltiin tietysti baarissa katsomassa isolta screeniltä koko koulu suurinpiirtein, tutut ja tuntemattomattomat muuttuivat rakkaiksi:) Parastahan siinä oli se ruotsin maantieteellinen läheisyys, parisataa metriä ja siellä jo ilkkumassa.
  Kyllä tätä on odotettu:)

  ReplyDelete
 8. Laitatko Nikke sellaisen sinivalkoisen paidan päälles ni mie pongaan sut sitten sieltä:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts