Purple Coneflowers

Let's find some
beautiful place
to get lost

Comments

 1. lovely henrietta :)
  greetz jeanette

  ReplyDelete
 2. So pretty. Everytime I find these they are looking a bit tired and sad. Have yet to get a decent shot of any.

  ReplyDelete
 3. Ovatko nämä ihanuudet Marketanpuistosta? Mullakin kukkii näitä punaisia muutama mökillä, mutta ei tämmöistä peltoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On Marketanpuistosta, siellä oli myös valkoisena ja sit keltaisia jotain hattuja....oiskohan ne keltaiset yksvuotisia. Ihana nähdä kunnon puskia näitä.

   Delete
 4. Massaistutuksen kauneus tulee tässä erityisen hyvin esiin. Upeita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Massaistutukset on aina ihania joista haaaveilee mutta eihän meikäläisen pikkupihalle mahdu ja toistaiseksi en ole saanut punahattua edes viihtymään pihallani.

   Delete
 5. wunderschön!^^
  Liebe Grüße & eine gute Woche,*Manja*

  ReplyDelete
 6. On ne upeita. Olemme noita yrittäneet kasvattaa meidän puutarhassa, mutta ei onnistu. Taitaa olla vääränlaiset olosuhteet/mullat. Pitänee vain ihailla kuvissa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole minäkään saanu punahattua viihtymään, en tiedä missä vika olen jopa puhunut taimistolla asiasta eivätkä osanneet sanoa mitä teen väärin...periaatteessa kaikki olis ok mut ei vaan tule kunnon kukkaa, pöh. Käyn Marketanpuistossa ihaileen näitä.

   Delete
 7. Looks like you already found that place... because these photos are so beautiful. I'm always amazed of your art photographing flowers!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you my darling. These grow in show park quite near me. I was so depressed about deleted pictures that I have to go to the park to see if there is anything and there was:)

   Delete
 8. Fascinating flowers....I am enjoying mine so much! I LOVE the fact that they last so long, too.

  ReplyDelete
 9. Upeita kukkakollaaseja! Ihailen miten saat kuvissasi punaisen noin onnistumaan...minulla se tuppaa aina "palamaan puhki". Kuvaatko raakaformaatilla?

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts