Näkö peittää kuulon
Mulla on aisteista vahvin näkö, en puhu itse näkökyvystä kun rillit päässä kuljen vaan aistin hallittavuudesta. Olin barokkikonsertissa ja mun piti sulkea silmäni jotta kuulin kunnolla ja pystyin keskittymään musiikkiin. Ensin kuuntelin silmät auki mutta sitten huomasin tutkivani edessä istuvan naisen tukkaa, se oli vähän huonosti. Sit edessä olija pudotti jotain ja mietin mitä tehdä nostanko vai en ja tuijottelin esinettä lattialla hänen tuolinsa alla. Nostin hienovaraisesti esineen ja palautin omistajalleen ja sit rupesin tuijottamaan kuinka yksi viulisteistä liikutti yläruumistaan soittaessaan, onko liikkeessä kaava vai ei....apua mulla menee koko homma ohi. Suljin silmäni ja keskityin musiikkiin, vihdoinkin kuvavirta lakkasi aivoissani ja kuulin rauhoittavaa, kaunista musiikkia. Vähitellen aloin vaipumaan unenkaltaiseen transsiin jossa oli rauhallista, vain minä ja musiikki. Havahduin taputuksiin ja putosin pinnalle kunnes seuraava kappale alkoi, silmät kiinni ja transsiin. 

Comments

 1. Mahtava teksti. Juuri noin se käy, silmä kulkee ja huomioi kaikenlaista ihmeellistä. Ja kun kerrot sen näin se muuttuu meilläkin silmien edessä kuviksi =)

  Upean mehukas omenakuva!

  ReplyDelete
 2. Wet never looked so good. Love the droplet shots.

  ReplyDelete
 3. Näistä kuvista jo näkee, että olet visuaalinen ihminen.
  Minulla on vähän sama vika. Keskityn parhaiten sulkemalla silmät.

  ReplyDelete
 4. Wonderful series again, lovely colors, compositions and beautifully put together :-)
  Have a wonderful week :-)

  ReplyDelete
 5. Minulla on sama vika. Joskus siitä tuppaa olemaan vähän haittaa keskittymisen kannalta. Keskustellessa jonkun kanssa huomio saattaa kiinnittyä puheen sijasta kauniiseen koruun tai päiväkävelyllä kaverin kanssa keskustelun sijaan äkkään kaikki ötökät kävelytiellä, jotka pitää sitten pelastaa tien reunaan.

  ReplyDelete
 6. Nyt vasta luin tämän. Hienoa herkkyyttä ja huomiointikykyä. Kuvat ovat vahvoja viestejä.
  Derrick

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts