Paskalistasta fuusiojazziin

 Tuli mieleen kun katselin tätä barokkiviulua et elämä on vähän niinko musiikkia (hyvin yleistäen). Jos mulla on pinna tiukalla sitä vois verrata Radio Helsingin Paskalista-ohjelmaan. Tiedän että jotkut rakastaa sitä mut ite en kerta kaikkiaan kestä, tulen hulluksi. Tunnin joutuu kuunteleen huonompaakin huonompaa biisiä kerta toisensa jälkeen kunnes repee. Täys raivotila vastaa sit metallisempaa musaa, sairasta tykitystä ja raivoa kunnes ilmatila halkeaa. Kaaottinen sekopäätila on fuusiojazzia, mistään ei saa otetta ja jokapuolella kilkattaa. Rauhallinen ja seesteinen olotila on vähän niinko klassinen musa mutta ruokkii myös draamantajua. Sitten kun sellainen päivä koittaa et tuntuu et olet ihan top of the world, paras, ihanin, tosi upee (=suuri illuusio) kuuntelee rokkia tai poppia. Sellasia biisejä joita kuuntelee genelecit kaakossa ja laulaa mukana kuvitellen olevansa joku Alicia Keys, Adele tai ihan kuka vaan joka osaa oikeesti laulaa.
Hyvää viikonalkua, kuunnelkaa musaa.

I used one of my watercolor texture here. I downloaded 4 watercolor texture to my google+ site if you want to try. This one is called Vanha, I even used sandpaper .... never used sandpaper for watercolor paper before:) Textures are here, they are totally free of your personal use and if you try them I would love see the result so give me a tip.
Have a great week!

Comments

 1. Fun, and how beautiful! I will try and head over to your google site and check out the rest. :-)

  ReplyDelete
 2. Huomenta Henrietta
  Upea kuva.
  Älä ihmeessa kuuntele moista kanavaa... minä en ainakaan tykkää siitä.
  Kävin katsomassa tekstuuroitasi. Ne on ihania, mutta minun taitoni ei riitä niiden lainaamiseen.
  Tiistaipäivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mä kuuntelen radio Helsinki muuten mut jos satun oleen perjantaina klo 15 kotona silloin menee toosa kiinni kun tuo ohjelma alkaa:)

   Delete
 3. Just näin. Mä nään sut sieluni silmillä heilumassa ympäri kotia ja pihaa. Hyvä Henrietta! Pop and roll =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Auto on kans sellanen tila jossa hyvän biisin aikana luuleen olevansa maailman paras laulaja ja popstara, sitä elää täysillä mukana siinä illuusiossa et kukaan ei näe vaikka istut punaisissa valoissa ruuhkassa:) Tästä illuusiosta mun on pitänyt kans kirjoittaa, joku päivä vielä.
   Toivottavasti anoppi jo tokenemassa.

   Delete
  2. No nyt se on siirtynyt sairaalasta terveyskeskuksen petiosastolle. Täytyy sanoa, että sairaalassa oli tosi hyvät hoitajat. Nyt vähän huolettaa (minua) että hoito hiipuu ja anoppi jämähtää tähän tilaan. Kenties tästä sun jutusta pitäisi ottaa nyt oppia ja viedä anopille musaa sinne osastolle. Veiskö humppaa vai jenkkaa? Jotain rallatusta kuitenkin =)

   Auto todellakin on hieno suljettu tila, jossa voi olla kuin ellun kana ja kiekua korkeammalta kuin oopperadiivat ;-)

   Delete
 4. Beautiful, like poetry, I can almost hear the music...:-)
  Well done :-)
  Have a wonderful week :-))

  ReplyDelete
 5. This is an incredible piece of art and I can't wait to try some of your textures (I'll be sure to link back). Thank you!

  ReplyDelete
 6. This is beautiful and what a grand texture.

  ReplyDelete
 7. This is beautiful and thank you for sharing them.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts