Tikusta asiaa

Pienempää arkista pohdinta ääneen. Miksi kynsienleikkaaminen tuntuu NIIN isolta asialta! Mun on pitänyt leikata kynnet koko viikon mutta aina se unohtuu ja sit kiroan hiljaa töissä kun alkaa haittaamaan näppiskosketusta. Se ei olisi kuin pari minsaa niks naks ja se on siinä mutta nyt se alkaa kasvamaan jo puun kaatamisen mittoihin. Olisiko tänään se päivä että muistan enkä huomaa vasta töissä että taas se jäi!
Auton ikkunat menee huuruun sisäpuolelta kun ajan työpaikan tallista ulkoilmaan. Ilmastointi on pakko asettaa melkein täysille jotta näkymä pysyy avoinna. Helkkarinmoinen puhallus joka peittää radion ja tukkii nenän. Montahan viikkoa olen tätä mietiskellyt joka kerta kun ajan takaisin kotiin et pitäis vissiin tehdä jotain. Pesenkö ikkunat sisältä etikkavesi sekoituksella...auttaako se vai ihan normi tiskiainekoktail! Hämäläistä hommaa, kohta tulee kesä ja lämpötilaerot pienenee joten odotanko ens talveen:)

Comments

 1. Oh, I wish I could understand what you've written! This image is SOOO creative! You made something so mundane and trivial into a gorgeous piece of art!

  ReplyDelete
  Replies
  1. What I wrote has nothing to do with the text only with the title. I was just wondering some minor daily issues which are not really meaninful:)I was hurry to leave to work and it was not really important so I didn't write it in english, so sorry.

   Delete
 2. Kaunis kuva. Auton ikkunoiden ei pitäisi huuruuntua, kun ne pitää puhtaana. Enpä tiedä, johtuuko siitä vai mistä, mutta mulla toimii. Pesen ikkunat autopesulan kosteuspyyhkeellä joka kerta, kuvittelen siinä olevan jotain pakkasenkestävää ainesta...

  ReplyDelete
 3. Mulla on sama jahkailu koiran kynsien kanssa, ne pitäisi aina leikata, mutta on työlästä. Pitää tsempata itsensä oikeaan määrätietoiseen mielentilaan,ettei koiralle jää mahdollisuutta alkaa kiemurtelemaan ja karata pois. Kun on tarpeeksi vahva ja määrätietoinen, se sujuu nopeasti ja helposti. Yleensä ei ole.

  ReplyDelete
 4. No niin, tikuistakin voi tehdä asiaa jos osaa, sinä osasit taas hienosti.

  Leikkaa ne kyntesi välittömästi, tämä on käsky ;-)
  Tarkastapa onko autossasi sisäilmankiertonuppi kääntynyt, tai joku ilmastointi/tuuletin vipstaaki väärässä asennossa. Jos puhallin kierrättää jo valmiiksi kosteaa auton sisäilmaa, huurtuu auton ikkunat varmasti.
  Toinen mikä tuli mieleen, on raitisilmasuodatin tukossa?
  Katsoppas autosi käyttöohjekirjasta kohdasta "lämmityslaite", jospa sieltä löytyisi apuja.
  Toivottavasti saat menopelisi ikkunat pysymään auki.

  -jaska

  ReplyDelete
 5. Tämä blogi on täynnä aivan uskomattoman hienoja kuvia. Odotan aina innolla seuraavaa postaustasi.

  ReplyDelete
 6. That´s a cool close-up - great!

  ReplyDelete
 7. Looks like burned matches artistically arranged!

  ReplyDelete
 8. Leikkaa nainen kynnet, ne ei muuten lyhene ;-)

  Autoista ymmärrän niiden värityksen, joten siihen jäävät apuni, jollet sitten odota kevätlämpimiä säitä.

  Todella hieno kuva!

  ReplyDelete
 9. Kynnet leikattu ja nakit on taas näppiskunnossa:) Auton ikkunatkin pysyy taas auki kun vaihdoin tuulettimen asennon et ottaa raikkaan ilman ulkoa eikä kierrätä kosteaa sisäilmaa niinkuin Jaska tajus huomauttaa. Minä tollo nainen:) Ehkä ne vois pestäkkin joskus niinko Pirkko vinkkas, pitäis pohtia useammin asioita ääneen eikä vaan oman pään sisällä ni hommat selkeis.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts