Joskus on kivaa

Minäpä vietän viikonlopun töissä ja se tuntuu kivalta. Yleensä sitä ihminen tuppaa valittamaan et töihin...tylsää mutta just nyt ihan kirjaimellisesti on tosi kiva lähteä töihin. Tämä harvinaisempi fiilis kannattaa jopa kirjata tänne, voi sit myöhemmin käydä ihmettelemässä mikä ihmeen mielenhäiriö mulla on ollut menossa:)

I'm going to work and literally today it feels so damn good. I always complain (in my mind) how boring it is to go work ( I rather stay at home) but this rare feeling today I must write here. Next week I can wonder what kind of aberration did I have today:)

Comments

 1. Mahtavaa, nautiskele nyt olostasi siellä töissä =)

  ReplyDelete
 2. Tosi kiva!
  Uskallatkos töissäkin sanoa tuon ääneen?
  Mun hommissani on ikäänkuin kirjoittamaton
  sääntö ettei työstä kuulu innostua.
  Se on minusta näivettävää, myös asiakkaitteni kannalta.
  Minullakin kun sattuu silloin tällöin olemaan
  ihan mukavaa töissä. Syy on kyllä hilpeiden asiakkaideni;)
  Iloista iltaa, jos vieläkin olet töissä tai vaikket olisikaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mä eilen uskalsin kun olin niin täpinöissäni:) Kyllä minusta saa sanoa jos on innoissaan tai kiva tulla töihin, ei saa heti latistaa tunnelmaa jos toinen on hyvällä tuulella. Hyvä tuuli auttaa kaikkia jaksamaan paremmin työelämässä. Töissä pitäisi olla kivaa ( edes useimmiten) ei sitä muuten kukaan jaksa.

   Delete
 3. Onpas jännä kuva!
  Minäkin pidän työstäni tosi paljon, myös viikonlopputöistä. Mutta täytyy kyllä sanoa, että vapaa viikonloppu on myös kiva ; )
  Ihanaa viikonlopun jatkoa !

  ReplyDelete
 4. Henrietta, this is a fabulous photo! Good to see/ read you... :) it's been a while since I've been around {any blog}.

  ReplyDelete
 5. Tosi hienoa että töissä on kivaa! Se on se paras tunne kun useimmat meistä joutuvat siellä työpaikalla viettämään 40 tuntia viikossa.

  Mun pitäisi ottaa sulta kuvaamisen oppitunteja... Upea kuva.
  t. Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katja mä voin tulla antaa sulle henkilökohtaista opetusta kädestä pitäen ihan katto pään päälle ja ateriapalkalla, kerrot vaan koska tulen:)

   Delete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts