Ruostekukka / Monbretia/ HöstliljaIhana ihana ruostekukka josta olen vuosia haaveillut mutta en ole uskaltanut ostaa. Joskus olen jostain lukenut että täällä ois liian kylmät talvet sille mutta tiedä tuosta. Olen nähnyt jopa myynnissä tätä mutta sinne ne on aina jäänyt. Nämä kuvasin Amsterdamin kasvitieteelisen pihalta ja lankesin polvilleni palavan värin edessä. Onko jollain omakohtaista kokemusta ruostekukasta?!

This is Monbretia and I so love the burning color of it. 

posted:


Comments

 1. Beautiful colors! I love all your angles. Great job.

  ReplyDelete
 2. Ihanat värit. Tykkään liljoista. En ole tätä nähnyt täällä missään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä näin yhden kappaleen myynnissä Espoonlanhden puutarhanikkareilla mutta en uskaltanut ostaa kun luulin ettei kestä talvea. Nyt olen saanut fb:n puolella tietoa että on kestäny Nurmossa, Karkkilassa jne. Pitäis mennä kattoon vieläkö se ois myymäti ja ostaa. Tuo on niin kauniin värinen.

   Delete
 3. Mahtavan värinen, en ihmettele jos polvistuit =D

  ReplyDelete
 4. En oo ehtiny koneelle pitkiin aikoihin, mut nyt näin tän sun ruostekukkapostauksen, niin pakko tulla kommentoimaan; eli mulla on ollut ruostekukkaa ruukuissa. Mukulat istutetaan keväällä ja sit vaan odotetaan syksyä ja kukkaloistoa! Talvetin ruukun viileässä kasvihuoneessa ja se loistikin muutaman vuoden. Sitten olisi pitänyt nostaa mukulat ylös ja istuttaa uudelleen, huomasin sen kun ruukusta ei enää noussut kunnon kasvustoa ja kun tein 'ruumiin avauksen' näin että purkki oli tupaten täynnä mukuloita, muttei multaa enää nimeksikään...
  Eli viimeistään keväällä osta taimimyymälästä pussillinen mukuloita ja koita!!

  Ovat kyllä sen arvoisia :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts