Playing with new texturesI bought new textures from French Kiss Textures (link here), the set is called Tableaux (painted canvas textures) and I just love to playing with them.


posted:

Comments

 1. You have added a beautiful look to your flowers this week with your special touch. Thanks for sharing the link to French Kiss - I love her work also (made a purchase). Have a lovely week/end. :)

  ReplyDelete
 2. So pretty. I bought them too but can't rock them like you do! I do love Leslie's textures!

  ReplyDelete
 3. Edellisen postauksen mietelmät veivät sanat suustani. Ekaa työviikkoa loman jälkeen huhkitaan eikä mistään kivasta ole tietoakaan...
  Ps. Unohdin huikata sulle aiemmin, että sen retroradion sai 30 eurolla, normisti kympin kalliimpi. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että vähän retrosti toimiikin, kaikkia kanavia ei sillä pikkuantennilla saa kuulumaan, esim. Groovea. Sun käsittelyssä tekstuuri kuin tekstuuri taipuu uskomattoman kauniisiin lopputuloksiin, kuten nämäkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se vähän tuppaa oleen noiden halpisradioiden kans. Mökillä on keittiössä ikivanha radio mutta se toimii tosi hyvin ja ääni kirkas vaikka ollaan huitsin nevedassa siellä. Groove on mun suosikki kun ajelen kotio illalla töistä ja töihin mennessä radio Helsinki.
   Ihmeen hyvin meni ekatyöpäivä ja ihan hauskaakin. Hieman oli tutustumista asioihin sen verran oli kerenny tuleen muutoksi 4 kuukauden aikana mutta sain hommat hoidettua:) Mulla on vielä varsinainen kesäloma pitämäti joten mulla on sentäs jotain vielä odottamassa horisontissa.

   Delete
 4. So so pretty! I love your work!

  ReplyDelete
 5. Always such beautiful flower images!! Delightful.

  ReplyDelete
 6. So soft colours!
  And very beautiful flowers!

  xoxo, Juliana
  [pjhappies.blogspot.com]

  ReplyDelete
 7. Gorgeous!Stopping by via Flower Art Friday- nice to meet you.

  ReplyDelete
 8. These are lovely and the textures are perfect with these photos!

  ReplyDelete
 9. These are beautiful, those textures work perfectly here, I love that second one especially :)

  ReplyDelete
 10. Your pictures are beautiful!! I live in Thunder Bay, ON Canada which is known to have the largest Finnish population outside of Finland. I visited Finland a couple of years ago and fell in love with it!

  ReplyDelete
 11. Very pretty photos, great textures....I planted some Nigella for the first time this year, and just love it, I'll be planting it every year from now on.

  ReplyDelete
 12. Sä oot tehnyt taas upean bannerin. Ihana <3.

  Ja tuo ylin kuva on mahtava. Aivan mielettömän kaunis =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts