Esineitä Loviisasta


Comments

 1. Tuosta kellon kuvasta kollaasissa tuli mieleen, miten olet sopeutunut piiiiiiiiiiiiiiiitkän breikkisi jälkeen takaisin työrytmiin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. vaikeetahan se on kun vapaus menetetty mutta pitää saada leipää pöytään:) Mä niin mielelläni vaan tekisin näitä kollaaseja/muuta kivaa ja kuvaisin.

   Delete
  2. Joo, pakko tosiaan puurtaa hommissa, että saa laskut maksettua. Tälle kaikelle kivalle ja luovalle jää sitten vähän vähemmän aikaa...ajattelin ottaa syksyn vähän iisimmin ja jättää keramiikan ja mosaiikin kurssiohjelmasta hetkeksi ja siirtyä uuden "aluevaltauksen" pariin. Lähden opettelemaan akvarellin alkeita :) Tuo alkeet on se keyword, joka sai minut uskaltautumaan kurssille mukaan. Lisäksi se on lyhyt kurssi, niin ei tarvitse pinnistellä kevääseen asti, jos homma ei kiinnostakaan. Vaikea laji hallita, akvarellitekniikat, mutta kiva kokeilla niitäkin!

   Delete
  3. Vaikea laji tosissaan, muistan opiskeluajoista kun opettajani melkein itki mun kanssa kun en halunnut ymmärtää että se on läpikuultavaa tekniikkaan kun minä tein sen peittäväksi koska en pitänyt läpikuultavuudesta:) Nyt ymmärrän sen kauneuden katsojana. Aina hauska oppia uusia taitoja ja akvarellejä voi käyttää hyväkseen monessa asiassa vaikkei taidot akvarellitaiteilijaksi asti riittäisikään.

   Delete
 2. Mahtava kollaasi. Kaikkea ihanaa siellä Loviisassa on ollut.

  Saispa vielä osan noista asioista oman kodin kaunistukseksi =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts