Tammisaari/Ekenäs

Poikettiin päiväretkelle Tammisaareen. Tunnetustihan sitä pidetään kesäkaupunkina mutta oli mukavaa käppäillä aurinkoisena talvipäivänäkin. Aivan ihanat kakku-leivoskahvit syötiin torinlaidan kahvilassa Bageri & Café Carl de Mumma. Käykää siellä jos vierailette Tammisaaressa, rupee taas kuola valuun kun ajattelenkin sitä ihanaa kaloripommiani. Jos Tammisaaressa käy täytyy myös visiteerata Saagadesign:ssa, niin tein ja lähti uusi kesäkolttu mukaan. Ihanaa ohutta pellavaa Nooran upealla maalauksella. Jos muistatte ostin jouluna 2 mekkoa Saagalta (postaus täällä) ja ne oli paksumpaa pellavaa, vähän niinko "talvimekkoja" mutta tämä on ohuempi tuulahdus.

Lovely little town called Tammisaari   near Helsinki (about 100 km from Helsinki).
http://www.visitraseborg.com/fi/

posted:
Tuesday around the world

Comments

 1. This is such a terrific collection, Henrietta! I would like to know how to use a template like that. Where did you learn?

  ReplyDelete
 2. The colour of the picture really matches with the topic. I have never done such a thing, probably not adventures enough.

  Greetings,
  Filip

  ReplyDelete
 3. I so enjoy your beautiful photography...georgous!

  ReplyDelete
 4. Henrietta, these are absolutely stunning images!

  ReplyDelete
 5. Kiitos ideasta. Kävin tutustumassa Saagadesigniin, ja tottatosiaan, vaatteet olisi minunkin mieleen. Ehkä joskus keväällä käännän autoni nokan seikkailumatkalle Tammisaareen ja pistäydyn noissa mainitsemissasi paikissa - ja myös Saagassa.
  Ihanan väriseksi olet maalaillut Tammisaaren. Kuin unelma - pieni sellainen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kun ostat ensimmäisen Saaga mekon vähän ajan päästä et muuta suostu päälles laittaa kun on niin mukava olo. Alle vaan trikoopaitaa ja jalkaan trikoot. Ei purista eikä kiristä.

   Delete
 6. Beautiful, love how everything is so stark, there is such a feeling of solitude in these shots.

  ReplyDelete
 7. jokos sun lomakausi on alkanut, vai olitko muuten vaan pistäytymässä? Pikkukahvilat ja putiikit on ihania paikkoja, jos huhtikuussa pääsen Tammisaareen niin käyn maistelemassa herkkuja =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomenna torstaina viimeinen päivä ennen vapautta, elokuussa takas. Rupee taas hymyilyttään kun ajattelenkin:) Oli vapaapäivä ni köröteltiin ihan huvikseen Tammisaareen.

   Delete
  2. Olin aika lähellä arvioissa. En enää muistanut milloin lomasi alkoi. Vähän olen vihreä kateudesta, mutta yritän selvitä tän läpi, heh heh. Nyt voit körötellä ympäri ämpäri ja käydä siellä damissa ja vielä vaikka missä. Ihanaa =D

   Delete
 8. Tammisaaressa parina kesänä vierailtu ...hurmaava paikka. Gamlastanissa mansikkaleivokset nautittu ja kirppareita kierrelty :)

  ReplyDelete
 9. Kiitos vihanneksistä ja hedelmistä! Jos totta puhutaa, hedelmät maistuvat paremmin kuin vihannekset...

  Oi, mikä ihana vapaus sulle koittaa kohta! Saat nauttia monta kuukautta...mulla loma siintää vasta monen, monen työviikon jälkeen sitten joskus kesällä. Koska sä lähditkään sinne Hollantiin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Piti vielä sanoa, että muutama kesä sit käytiin Tammisaaressa ja myös yövyttiin siellä. Kiva ja sellainen rento fiilis kaupungissa! Sinun kuvasi kävisivät Tammisaaren matkailuesitteeseen :)

   Delete
 10. I love the tones in your black and white. That does look like a fun town to go exploring in.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts