Kukat saksittu ja järjestelty

Kun käy useammin kukkakaupassa ko kerran kahteen viikkoon jossain vaiheessa tulee tilanne että on monenlaisia kukkia kotona. Mulla rupes oleen se tilanne päällä ja noi anemonet rupes veteleen viimeisiään joten ajattelin kokeilla tälläistä uhkeaa asetelmaa. Tässä on siis kolmen kerran kukkaostokset ja hintaa ei kannata ees aatella mutta se on upea. Tälläisiä asetelmia olis niin kiva harrastella kotiin jos pyöris rahoissa. Tunti mulla varmaan meni tuon kokoamiseen ja asettelemiseen. Jotenkin olin alitajuisesti ajatellut eri ostokerroilla tota väriskaalaan koska niin hyvin sopivat yhteen. Nuo 2 etualan vaaleaa ruusua päällekkäin vähän ärsyttää, niitten pitäis olla kauempana toisistaan tai jotain mutta aina pitää olla jotain parannettavaa.

It took me about an hour to do this and I loved every minute of it. I would love to do flower set ups like this for my home every week if I would be rich. The anemones was starting shrivel so I thought now was the time to do this if ever. Tulips I bought yesterday and roses I bought last weekend. The colors of the flowers went together very well even I have bought them three different time. I really really like this and it was so fun, it is like painting with flowers.


posted:
The Simple Things

Comments

 1. Uhkea, se kai olis oikea sana tuolle asetelmalle! Edellisen postauksen fransmannit olivat läkähdyttävän kauniita!

  Ps. Mulla kaikki blogit avautuu IE:llä ihan normisti ja kommentoimaankin pääsen ilman mitään viivytyksiä. Onko sulla ollut tuo ongelma jo pidempään?

  ReplyDelete
 2. Nämä sun kukkakuvat ovat kyllä ihan mielettömän upeita ! <3

  ReplyDelete
 3. Gorgeous! I love your use of silver and all of the purple!

  ReplyDelete
 4. Hieno asetelma tuo tosiaan on! Se on harmi, kun tuppaanit kestää suht vähän aikaa maljakossa, vaikka ovat niin kauniita. Niitä katselisi mielellään kauemminkin.

  ReplyDelete
 5. This is exquisite!
  As are all the preceding posts...your flower photos are works of art.

  ReplyDelete
 6. Uskomattoman ihana. Osaat ostaa kukkia, osaat asetella ne, osaat kuvata ne ja osaat saada kuvasta kauniin.
  Hyvää alkavaa viikkoa.

  ReplyDelete
 7. I can't believe you actually arranged the flowers too. I want that for my house. AND you captured them for ever in a photo. You're so talented, Henrietta. Hope you have a wonderful week.

  ReplyDelete
 8. Voi miten ihana, rakastan tollasia romanttisia asetelmia, toi on kuin vanhanajan kiiltokuva. Minä kun koitan asetella kukkasia, niin siinä on muutama kissa ja nyt vielä koirakin auttamassa. ;)

  ReplyDelete
 9. A gorgeous arrangement. The colours blend so beautifully. V

  ReplyDelete
 10. Very beautiful Henrietta, your "painting" is stunning. I love how you range things for your photos and of course I love your photos even more!

  ReplyDelete
 11. Voi että miten sykähdyttäviä kuvia!!! Ihanaa!!

  ReplyDelete
 12. Jos voittaisin lotossa, kotona olisi aina reheviä kukka-asetelmia.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts