Rypsiä ja malvaa

Näiden rypsipeltojen takia normaali kahden tunnin ajomatka venyi kuudeksi tunniksi mökille mentäessä. Nää on niin mahtavia, tekis mieli juoksennella ja kirmailla ympäri peltoa vaikka ei kai se olisi soveliasta tallata toisen kasveja mutta kun ne on niin ihania:)

Our driving time to the cottage turn out from 2 h to 6 hours because of these turnip rape fields. I had obsession to find yellow field to shoot and there is not always possibility to stop middle of highway so it might take time but I got it and I'm so happy. The yellow field is so amazing, it almost screams with it's color.
Malvaa tulee joka penkistä ulos eikä haittaa yhtään. Olen kiitollinen sen leviämisestä.

I have Mallow almost every flowerbed but it doesn't matter, I'm just grateful that it spreads so easily, I love these flowers.

posted:

Comments

 1. what a beautiful soft flower shot!

  ReplyDelete
 2. Absolutely gorgeous - you´re so talented! :-)

  ReplyDelete
 3. Tosi huikaiseva toi rypsipeltokuva, ei ihme, jos on matkanteko hiukan hidasta. Malva mullakin muuten aikoinaan oli yksi niistä harvoista kauniista kasveista puutarhassa, jonka selviämisestä ei tarvinnut kantaa huolta. ;)

  ReplyDelete
 4. Rypsipellon väri on häikäisevä mutta ihana on sen tuoksukin. Huuhkimme sitä perjantaina hellevaelluksella Päijät-Hämeen ja Itä-Uusimaan rajamailla.

  ReplyDelete
 5. I understand your obsession for finding the perfect yellow field. I was trying to find the perfect opportunity to capture a rapeseed field this week but I could only see them from the highway too. :))

  ReplyDelete
 6. Whoa. It doesn't get prettier than that really. I would love to see that field in person...spectacular!

  ReplyDelete
 7. I love the first pic, so beautiful!

  ReplyDelete
 8. Rypsipeltoja on minum ympärillä melkein joka kilometrillä kun ajan työpaikalle.
  Valkoinen malva kukkii kiltisti minullaki.
  Oi mitun ihana malva kuva on!
  Rypsi ja se sininen taivas on oikein rutsin värit!

  ReplyDelete
 9. Keltaista näkyy täälläkin. Huikaisevan keltaista. Myös mökkimatkan varrella. Edelliset pionikuvat olivat upeita, vesipisarat tuovat kuviin jotain runollista!

  ReplyDelete
 10. Beautiful blog of yours. The pic of the yellow field is gorgeous. I will stop by again. Greetings from the US...Heidi

  ReplyDelete
 11. Wow, that's a gorgeous texture twist!!

  ReplyDelete
 12. How lucky you were to be able to photograph this Henrietta!
  Gorgeous sea of yellow!

  ReplyDelete
 13. absolutely jaw dropping! love them both!

  ReplyDelete
 14. Rypsipellot kyllä pysäyttävät ihastelemaan ! Tuosta pellosta saa aimoannoksen keltaisen iloista ja piristävää värienergiaa : )

  ReplyDelete
 15. Kesäiset pellot ovat nyt kauneimmillaan. Torstaina on Fiskarsin markkinakierros, matkalla on useita upeita peltomaisemia kaupunkilaisen ihailtavaksi.

  ReplyDelete
 16. I totally felt the same way. i love all the yellow fields that you have here in Finland. And I had to take some pic, of course.

  ReplyDelete
 17. Jälleen kerran ihania otoksia ja mua naurattaa tuo matkan venyminen...tunnistan itseni!

  ReplyDelete
 18. I love how your photo really shows off the shadows and the sun highlights in the field. Beautiful.

  ReplyDelete
 19. Wow, looks like an ocean of yellow flowers. Splendid!

  ReplyDelete
 20. Onpa upea rypsipelto. En yhtään ihmettele, että matka venyi kovin. Tuolla olisi kiva kirmata, mutta koska olen jo pienenä saanut sanomista toisten pelloilla hillumisesta, niin en enää aikuisenakaan taida uskaltaa ;-)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts