I love Copenhagen


Onko pakko tulla kotiin!!
Elämä Köpiksessä on niin hyväntuulista ja tapahtumarikasta. Kaikki on kaunista, hyvinsuunniteltua ja toimivaa. Ihmiset ovat kauniita sisältä ja ulkoa. Minä pidän kovasti tästä paikasta:)

Do I really have to go home!!
I love Copenhagen, life is so fun and rich. Everything is so beautiful and everything works so perfectly. People are beautiful outside and inside. 

posted:

Comments

 1. Ei ole! Muuta sinne ja kutsu mut usein kylään :)

  ReplyDelete
 2. Niinpä...Kerran oon käyny ja mieleen jäin ympäröivä vihreys ja niin siistiä :)

  ReplyDelete
 3. How beautiful! It makes me want to visit just to experience the beauty. I will have to put Copenhagen on my list!

  ReplyDelete
 4. It sounds like you are having a great time. Fantastic shot.

  ReplyDelete
 5. I am so glad you are having a wonderful time Henrietta!

  ReplyDelete
 6. Love the photo and how yo processed it!

  ReplyDelete
 7. Intianminttu-kattelin asuntovälityksen ikkunaa myynnissä olevia ja ne oli aika hiton kalliita. Kämpät oli kuin suoraan kuin sisutuslehdestä ja rakennuksissa jotka oli rakennettu 1700-1800-luvulla. Mä haluisin käydä jonkun tavallisen talliaisen kotona ja nähdä onko näillä kaikilla vaan tyyli verissä ja koti kuin unelma. Onneksi täällä on niin kallista etten ole ostanut mitään sisustustuotteita vaikka on kaikkea niin upeeta että sydämeen sattuu ja tuo mies ei oikein jaksa roikkua tyttöjenkaupoissa:)
  Mie muuttaisin heti jos ois duuni tai rahaa ostaisin pikkukämpän johon tulla aina viikonlopuiks ja vois vuokrata kavereille.

  ReplyDelete
 8. Heissuli, eikö ookin kiva kaupunki ja tanskalaiset/köpisläiset niiiiiiin rentoja (ja olut hyvää). Mäkin voisin kyl muuttaa sinne, perustetaan etätyöpiste

  t.lennu

  ReplyDelete
 9. The lushness of this photo seems to express your warm feelings for the place perfectly. Reminds me of the town that our daughter attends college in - vines growing everywhere. I love visiting there and college towns are the best, so fun!

  ReplyDelete
 10. Hi Henrietta, so nice to meet you and visit your amazing blog! So lovely, your photo's are really good, interesting and beautiful!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts