Sunnuntaikukkia
Ensimmäistä kertaa sain onnistumaan kaksi kuvaa rinnakkain,upeeta.Kuinka monta kertaa olen kironnut ja raivonnut kun menevät ihan miten lystää.Vielä kun saisi kahden rinnakkaisen kuvan välin pienemmäksi olisi perfekt.Joskus tämä käyttöliittymä on hieman rajallinen jollet osaan koodia.

Comments

 1. Tulin vastavisiitille! Sullahan on upeita kuvia täällä. Ja kiva löytää blogilandiasta muitakin savitöiden tekijöitä. En löytänyt kovin montaa kuvaa keramiikkatöistäsi, mutta tulen kyllä jatkossakin piipahtelemaan tänne. Auvoisaa kesää!

  ReplyDelete
 2. Minulla ei ole kovin montaa esittelykelpoista keramiikkajuttua.Visioita keramiikan tekemisestä on paljon mutta toteutus monissa on surkea.Polttaminen on myös hyvin hidasta taideseuralla eli koko prosessi on hiton pitkä varsinkin onnistumisprosentilla 10 eli jos kaksi siedettävää puolessa vuodessa voin olla tyytyväinen.Teetkös rakua ihan kotona vai jossain "yhteisössö"?

  ReplyDelete
 3. Oi - eksyin Maryn blogista tänne ja täällähän on niin upeita kuvia ja tunnelmia, että ei voi kuin huokailla

  ReplyDelete
 4. JORI-Kiva kun löysit ja tervetulemasta uudestaan.Minäkin olen käynyt sinun blogissa ja yritin kommentoidakkin mut blogspotin kommentointi jumitti silloin.Se teidän tuvan ihana punainen sohvakalusto joka tarttui matkaan on aivan fantastinen.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts