Kamerani


Jotkut kyselleet mikä kamera minulla on ja tässä se minun vauvani on.Suurin osa miehistä sanoo tyttökameraksi koska on liian pieni eikä paina kymmentä kiloa.Ei voi saada hyviä kuvia....
Se on ihanan pieni ja vaikka ei ole viiden tonnin prokamera sillä saa ihan tarpeeksi hyviä kuvia minun käyttööni ja vaikka lakanan kokoisen julisteen.Itse olen niitä ihmisiä jotka uskovat enemmän omaan silmäänsä kuin vehkeisiin.

Panasonicilta on tullut markkinoille todella mielenkiintoinen ja hyvän näköinen uutuus. Lumix G1, joka on maailman pienin järjestelmäkamera, herättää kiinnostusta ja keskustelua maailman blogeissa ja foorumeissa. Panasonicin Lumix G1 kameran rinnalla perinteiset SLR-kamerat tuntuvat suurikokoisilta, raskailta ja jopa kömpelöiltä. Näin ollen uskon että erityisesti naiset tulevat olemaan kiinnostuneita tästä maailman pienimmästä järjestelmäkamerasta.
Tuossa jonkun miehen markkinointikirjoittelua vuodelta 2008

Comments

 1. Nice camera Henriette.

  Greetings, Joop

  ReplyDelete
 2. Kamera-lehdestä olen kiinnostuneena lukenut tuosta kamerasta, vaikuttaa tosi hyvältä.

  Edellinen kamerani oli Panasonicin Lumix DMC-FZ8 tai 18, välimuotokamera, jolla sai hyviä kuvia helposti. Sitä oli kevyenä kätevä kuljettaa pienessä kameralaukussa matkoilla mukana.
  Nykyinen Nikonin järjestelmä on niin painava, että kuljetan matkoillakin rintataskuun mahtuvaa Canonin Ixusta.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts