Eternity


Olin Atlantin rannalla Cadizissa tyhjentämässä päätä. Rantaviivaa riitti silminkantamattomiin ja se oli juuri mitä hain. Jokapäiväiset kymmenen kilometrin kävelyt, hiljaisuutta ja rauhaa. Kotona ihmettelen kuinka pään voikin saada niin hiljaiseksi ja olon rauhaisaksi vain kävelemällä. En siis tehnyt oikeestaan mitään, en kertakaikkiaan mitään muuta kuin kävelin ja toisinaan kuvasin. Kukaan ei oikeestaan puhunut englantia joten montaa sanaa en ihmisten kanssa vaihtanut, todellinen hiljaisuuden retriitti. Vuokrakämppä oli aivan ihana ylimmän kerroksen asunto huikealla terassilla. Tein itse ruokani illalla ja käperryin sohvannurkkaan jalat kipeänä ja onnellisena.
Tuo ensimmäinen kuva kuvastaa hyvin oloani siellä...ikuisuus! Meri ja taivas yhdistyy eikä ole olemassa mitää muuta kuin maa, meri ja ilma. Ei ihmisiä, ei huolia, ei velvollisuuksia, ei mitään, vain ikuisuus onnentunnetta.

I was traveling in Spain and spend a week in Cadiz just because it's in the Atlantic Coast. I just wanted to enjoy the long beach walks, watch the sea and breath. I can't even describe how happy, relaxed and peaceful I felt there. I didn't do absolutely nothing else than walk, walk and walked more. I walked when it was raining, I walked when it was shining and between those. Every time the sky was different, the sea was different and every time I enjoyed as much. Actually no one spoke english there so I really didn't speak a lot and I had rented an apartment so it really was a retreat of silence and it felt so good.
The first picture represent my feelings there the best, to me it looks like eternity...no beginning or end...only eternity of happiness without limits!

Comments

 1. This is amazing Henrietta! We were at the Atlantic shore this past weekend and my photos (though not as great as yours!) look so much like the ones you captured. We could have been walking on each side of the ocean at the same time, haha! Glad you enjoyed a relaxing visit. I'll be flying across the Atlantic again soon - and will actually be on a ship later which makes a stop in Cadiz for just one day!

  Stay well, and enjoy the holiday season. Will you be in Finland?

  Go here to see my photos -

  http://abreathoffreshair-mary.blogspot.com/2016/11/north-carolina-shore-on-sunday-morning.html

  http://abreathoffreshair-mary.blogspot.com/2016/11/carolina-beach-sunrise.html

  Mary -

  ReplyDelete
 2. Thank you dear, we really could have been walking on each side of the ocean at the same time, nice tought. Where in Europe are you coming?
  I will be in Finland the holiday season and working on Christmas.

  ReplyDelete
 3. Voi mieletön, miten kauniita kuvia ja maisemia! Ymmärrän täysin, miltä siellä on tuntunut olla, juuri noin haluaisin aina viettää hetkiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sussi ja mahtavaa että on samanlaisia ihmisiä jotka eivät tarvi koko ajan ohjelmaa, menoa ja meininkiä. On joskus hyvä pysähtyä vain hetkeen ja olla.

   Delete
 4. Oih, haluaisin joskus päästä samanlaiseen paikkaan. Matkasi on ollut varmasti antoisa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Birgitta en ole niin niin hyvä sananikkari kun sinä mutta yritin parhaani kertoa kuinka ihanalta tuntui ja toivottavasti kuvien avulla muut tuntevat edes osan sitä autuasta oloa joka mulla oli. Nyt kaipuu rannoille on vaan järkyttävän suuri. Räkä valuu ja töissä .... ei niin autuas olo :)

   Delete
 5. Upeita maisemia ja kuvia.. Pysähtyminen olisi todella tärkeää.. useamminkin. Olit tyytyväinen asuntoosi.. voisitkohan pistää linkin ko. sivuille..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on linkki asunnon sivuille.
   https://www.airbnb.com/rooms/15108789?eluid=1&euid=f754ee28-fb50-5edb-5404-f234ea6cff1c

   Delete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts