It's winter time.Aurinko paistoi pitkästä aikaan ja lumetulo lakannut joten olihan se lähdettävä kävelylle. Laitoin toppavaatteet päälle ja olo oli turvallisen pakattu niinkuin lapsena. Mietiskelin kävellessä että kuinka tuntuukin niin turvalliselta kun on paljon päällä mutta kyllähän ne pehmentää laskua kun nokilleen vetää ja muutenkin mukava röhmytä maassa kun ei tunnu missään. Oli aivan mahtavaa nautiskella auringosta, lumisesta maisemasta ja kontata rantakivien välissä yltäpäältä lumessa. Viikkovapaat on siitä mukavia että saa olla rauhassa kävelyllä, kukaan ei ole ihmettelemässä miksi omituinen nainen konttailee, makoilee lumessa, hihittelee ja ottaa tanssiaskelia (musiikki soi kuulokkeissa).

The winter has arrived to Finland. It has been snowing for several days but today it stopped and sun was shining. It was so lovely, just walking around, have little sun shine and enjoy the wintery scene.

Comments

  1. Tänään paistoikin taas aurinko. Viikko harmaata tuntui kuin olisi ollut kauemminkin pimennossa. Lumimaisema näyttää auringossa paljon kauniimmalta. Tosi upeat kuvat tutuista paikoista.

    ReplyDelete
  2. Aah, mitä kuvia! Että talvikin voi olla kaunista! Lunta näyttää olevan paljon ja vesi on vielä sulana, hassun näköistä.

    ReplyDelete
  3. Yhden kun tuollaisen päivän saisi olla vapaalla, niin kestäisi kaksi viikkoa pimeää!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts