Still here!

Aikaa taas vierähtänyt jokusen viikkoa edellisestä postauksesta. Käväisin Gdanskissa viikon verran lomailemassa ja tietysti onnistuin saamaan flunssan lentokoneessa. Pitkään aikaan ollutkaan niin kova flunssa kun nyt että meni yksi päivä ihan kokonaan unten mailla. Vähän harmittaa kun Puolassa tuli käveltyä 10-17 kilsaa päivässä, kunto koheni oikein kivasti ja nyt flunssan jälkikourissa ei tarvii kun juoda lasillinen vettä ja ottaa pumppuun, se siitä kunnosta taas huah. Kertoilen Gdanskista ja laittelen kuvia kunhan kerkeilen mutta jos ette ole koskaan edes ajatellut sinne menoa suosittelen nyt jo lämpimästi...uskomattoman ihanat rannat ja törkeen halpaa :) 

It has been a while since my last post. I was in Gdansk, Poland for a week and then I got really bad flue. If you never thought about visiting in Gdansk I can highly recommend that, the old town is really beautiful, it is cheap and the beaches are absolutely great...well I'm now speaking from Finnish point of view and comparing everything to Finland so remember that if you have your own 10 kilometer long sand beaches and very low prices :)
Anyway I will show you pictures from there and tell something when I have unload my memory card  and done some editing.


Comments

 1. Pretty! Sorry to hear you've had the flu! Hope you're feeling better.

  ReplyDelete
 2. Pikaista toipumista!
  Oletko ajatellut koskaan tekeväsi noista kuvista kortteja, julisteita yms.? Ne on niin kauniita, et mä ainakin heti ostaisin.
  Kaunista kevättä!

  ReplyDelete
 3. Oi miten ihanaia ja romanttisia kuvia <3!

  ReplyDelete
 4. Voi harmi, flunssa on tosi ikävä. Itsekin olin jo paranemaan päin mutta fillaroin eilen liian innoissani ja ilmeisesti liian vähissä vaatteissa keskustaan ja takaisin ja nyt se tuli takaisin entistä pahempana...
  Gdansk -kuviasi odotellen...parannellaan molemmat!

  ReplyDelete
 5. Odotettavissa on siis upeita valokuvia matkaltasi. Toivottavasti paranet pian <3

  ReplyDelete
 6. Sorry you have been unwell, I do hope you recover soon. Your images of the flowers and the old typewriter are very calming - thank you xx

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts