International Pillow Fight Day

Kuinka paljon iloa ja naurua voi saada niinkin yksinkertaisella asialla kuin tyynysota. Tänään oli kansainvälinen tyynysotapäivä ja kuvassa oikealla reunimmaisena olena nainen järjesti tapahtuman Helsinkiin laittamalla Facebookiin ilmoituksen ja tälläinen jengi kansainvälistä nuorisoa ilmestyi paikalle. Itse olin vain kuvaamassa mutta sotajoukkojen nauru ja ilo tarttui eikä voinut muutakuin hymyillä, aivan fantastinen juttu. Pieni iloittelu ei tee pahaa kenellekkään, tehdään hauskoja höpsöjä asioita ja nautitaan siitä mitä eteen tulee!

Tyynysota on yksi osa urban playground-projektia josta voi lukea lisää täältä

Today was International pillow fight day and here are the people who were fighting in Helsinki. It was so fun. I was just taking pictures but the joy and laugh got me laugh and I felt so happy of all the goofiness around me. I think people need more happenings like this. 
Here is the web site where you can get more information and maybe next year you will arrange the happening in your city!

Comments

 1. A friend of mine went to Trafalgar Square in London today and couldn't believe the sight that met her of the square being full of people pillow fighting! I will have to bookmark the day for next year :-) Take care xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh that must been funny sight if didn't knew what was going on, like what the heck is this :)
   Take care Chel :)

   Delete
 2. Voi mitä ilmeitä ja iloa! Tuli ihan hyvälle tuulelle kun näitä kuvia katsoi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on kyllä sellaisia ilopillereitä ja kuinka hyvällä tuulelle tulin itse tapahtumassa. Se on ihan uskomatonta kuinka paljon energiaa kunnon nauru/hymy antaa :)

   Delete
 3. Hyvä mieli ja naurun kutkutusta tulee jo pelkästään näitä kuvia katsomalla. Paikan päällä ilo tarttui varmasti vieläkin paremmin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä alkaa taas hymyilyttään kun katselenkin kuvia :) Oikeesti meidän pitäis nauraa ja hymyillä joka päivä oikein kunnolla ja kaikkien hyvinvointi paranisi.

   Delete
 4. Replies
  1. Se on ja oli, siellä laitatte nyt vaan perheen kesken tyynysodan käyntiin ja lupaan et vartin päästä olette kaikki naurusta tikahtuneita, hiki otsalla ja onnellisen väsyneitä :)

   Delete
 5. Vautsi, tosi kiva kun Suomeenkin alkaa rantautua näitä "suuremman maailman" kivoja tempauksia... :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts