Different light and background conditions; MOOD


Kuvasin samoja tulppaaneja erilaisissa olosuhteissa. On tasainen ikkunavalo ja ohut harso objektiivin edessä sekä myöhäinen iltaaurinko ulkona. Krookuksen kuvasin valkoista ja mustaa taustaa vasten ikkunavalossa. Mielenkiintoista nähdä kuinka jokaisessa on ihan eri tunnelma ja vie ajatukset täysin eri asioihin. Valon ja tunnelman metsästäminen on parasta ja haastellisinta kukkien kuvaamisessa. Itse koen näissä kuvissa ylitsepursuavaa iloa, nautintoa, haikeutta ja romantiikkaa.
Eilen oli niin ihana päivä että olen ihan toivoa täynnä. Taas alkaa tuntumaan että elämä alkaa, jokainen päivä tuo jotain uutta ja ihanaa. Kohta voi taas kulkea persii pystyssä joka puskassa etsimässä maasta nousevia ihmeitä ja olla onnesta soikeena kun jälleen kerran kaikki kasvaa mutta silti kaikki tuntuu että näkee sen ensimmäisen kerran elämässään :)
Hyvää viikkoa, hymyillään!

I took pictures with different light and background conditions. I just love to explore how light and background makes a difference what feelings each picture brings. When I look at these pictures I feel powerful joy, excitement, anticipation, nostalgia and hint of romance. 
I love spring time, something special comes every day, each day is a miracle, full of promises of upcoming happiness and enjoyment. Early days for spring here in Finland BUT it's coming :)
Have a nice week! 

Comments

 1. They are beautiful - all of them!

  ReplyDelete
 2. Mielenkiintoista - se kuinka pitkälle viet kukkien kuvaamisen, tunnelman metsästämisellä (sekä onnistut siinä mahtavasti), sekä nämä kuvaustilannetta ja -välineitä avaavat tiedot. t: kuvausopiskelija ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Karo-Liina mulle kukkien kuvaus ei ole vain kuvaamista minulle vaan "runonlausuntaa" :) En ole kirjallinen tyyppi ollenkaan joten yritän kuvilla lausua sen mitä en sanoiksi osaa pukea. Joskus onnistun ja joskus en, omassa päässä kuitenkin jokaisen kuvan takana on kuitenkin kokonainen "elokuva" tarinoineen ja tunnelmineen. Harvemmin kerron mitään kuvausolosuhteista kun en tiedä onko sillä mitään merkitystä kenellekkään mutta hyvä jos nyt ainakin sua kiinnosti :) Kiitos kun poikkesit ja hyvää viikkoa.

   Delete
 3. Kiehtovaa, miten erilaiselta kukat näyttävät!

  ReplyDelete
 4. Kukkakuvasi ovat aina aivan ihania, mutta tämän postauksen teki tosiaan erityisen mielenkiintoiseksi se, että kerroit hieman kuvaustilanteesta. Katselin sitten kuvia uudelleen... no, uusin silmin. Pidän erityisesti viimeisestä tulppaanikuvasta. Siinä on niin kaunis valo ja värit, että on helppo keksiä vaikka millainen taustatarina. :) Ja krookukset ovat upeita!

  ReplyDelete
 5. Lovely, all. I particularly like the crocus with the dirt against white!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts