Rome La Dolce VitaNyt kun katson näitä kuvia jälleen kerran ymmärrän kuinka kuvat valehtelevat. Vai olenko se minä joka valehtee vai onko mulla vaan hyvin valikoiva silmä joka ei suostu näkemään muutakuin kaunista!!! Näiden kuvien perusteella lähtisin uudestaan Roomaan, nyt heti. Unohtaisin pakokaasut, kodittomat, narkkarit, vihaiset roomalaiset ruuhkametrossa ja tylyttämisen! Hitto kun näyttää ihanalta ja todella unohdin jo kaikki mainitsemani asiat, voinko tilata jo uuden lentolipun :)
Hyvää viikonloppua, tänne etelän harakoillekkin tuli tänään lunta.

Now when I look at these pictures from Rome I understand how much pictures lie, or is it me who is lying or do I have very selective eye!!! You can't feel any air pollution, you can't see homeless people, drug addicts, angry Romans in rush hour metro etc. Based on this few pictures I would go back right now and to be honest I already forgot all those things, I wanna go back :)
Have a great weekend!

Comments

 1. Todella upeita kuvia ja kuvakulmia!
  Tykkäsin erityisesti tosta kukka-autosta ja noista pyykeistä. <3

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia! Kyllä elämästä pitää ottaa irti kaikki kaunis, minä olen sitä mieltä. Kaikki muu tekee vaan synkäksi. Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 4. Sinulla on vain niin ihana kuvauskohdesilmä, että löydät kaiken kauniin. Minäkin lähtisin tänne kuviesi perusteella - tai ihan minne vain, missä olet kuvannut.

  ReplyDelete
 5. Ehdottomasti kannattaa katsoa kuvia ja ostaa kuitenkin uusi lentolippu. Nämä kaikki olivat totta, jos joku nutipää olikin matkalla tyly, niin sillä oli vain huono päivä.

  Nunnat ja roikkuvat vaatteet, kukat ja muut... aivan ihanaa. Tässä tulee mahdoton matkakuume =)

  ReplyDelete
 6. No niin, siis just sellaisia kuin osasinkin odottaa! Upetia, erilaisia, puhuttelvia, uskomattoman ihania kuvia Roomasta! Minäkin lähtisin heti uudelleen =D.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts