Lake GardaKylläpäs aika vierähti, mutta täällä ollaan taas :) Kerkesin käymään Roomassakin parin viikon reissulla mutta kortti vielä purkamati joten pari kuvaa kauniilta Gardajärveltä. Nämä kuvat oli Malcesinestä, pieni kaunis paikka jossa oli köysirata funivia Monte Baldo -vuorelle. Veronasta pääsi bussilla ja tämä oli vain pieni päiväreissu mutta voisin palata uudestaan ihastelemaan kauniita maisemia ihan ajan kanssa. Silloin oli pilvinen ja sateinen päivä joten ei menty vuoren huipulle asti vaan väliasemalla 575 metriin koska huippu oli pilvessä. Puolimatkassakin riitti ihastelemista ja ensimmäinen kuva on sieltä otettu. Jos joskus tulee elämässä sellaisia hetkiä että haluaisi ajan pysähtyvän ja vain voivansa jäädä siihen hetkeen  tämä oli sellainen. Ei voinut kuin haukkoa henkeä sen kauneuden edessä joka avautui silmien edessä. 
Pieni suunnitelma takaraivossa on jos joskus vielä lentäis Venetsiaan, sieltä junalla/bussilla tuonne, jokunen päivä Malcesinessä, patikoida vuorella, relata ja jatkaa matkaa tsekkaamaan Como-järvi ja takaisin Venetsiaan! 
Viikko kotona, töissä ja kaipuu uusiin kokemuksiin on jo alkanut...unelmointi on aina ihanaa :) 
Hyvää viikonloppua.

It has been a while since I have been here but you know....life and I have been on holiday in Rome for 2 weeks so forgive me :) I haven't had time to check my Rome pictures yet but instead I show you few pics from Lake  Garda from my spring vacation. These are from little town called Malcesine and I have to say I fell in love the sight in first picture!! If you ever have a moment when you want to stop the time and just stay there this was the moment. We don't have mountains in south Finland so the sight was really powerful to me and the peace which I felt there on the half way to the sky, gosh it was so beautiful. I know I will go back some day and take more time to be there than short day trip from Verona.
Have a nice weekend!

Comments

 1. Henkeäsalpaavan kaunista niin kuvissa kuin todellisuudessakin. Olen käynyt Malcesinessä ja Veronassa Venetsiasta käsin. Onnistuu hyvin, joskin oli vaikea valita, missä aikaansa viettäisi eniten kun kaikki nuo paikat ovat jo itsessään hurmaavia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla jäi tämä Gardaosuus vain pikkuretkiksi Veronasta käsin joten pakko palta joskus tutustumaan enemmän, vuoret teki niin suuren vaikutuksen muhun. Se on kun asuu tälläisessä "tasaisessa" massa ni vuorimaisena tuntuu tosi eksoottiselta :)

   Delete
 2. Oiiii mitkä maisemat <3 En ole ikinä käynyt, mutta joskus olisi vähän niin kuin pakko päästä käymään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maisemat on henkeäsalpaavat ja suosittelen vakavasti menemään :)

   Delete
 3. Kauniimpaa kuin mitä muistin. Olen ajanut (siis ollut kyydissä ;) Gardajärven ympri ja yövytty jossain leirialuueella ja sieltä sitten ajettiin Venetsiaan.
  Tosi kauniisti olet kuvannut upeat maisemat.
  Ja tuo sinun haavematka kuulostaa niiiiiin houkuttavlta....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Orvokki ja sä olet kokenut sitten koko Gardan kauneuden joka mulla on näkemäti, pitäis saada se autokuski jostain itse en taida uskaltaa ajaa Italiassa :)

   Delete
 4. Such a beautiful place - I haven't visited that particular spot in Italy but, from what I've seen of other parts of the country, I believe Italy is wonderful no matter where one stops and takes photos!!

  Lovely views, thanks for sharing Henrietta. Glad you have enjoyed a vacation.
  Mary

  P.S. That first shot would make a gorgeous print for hanging - what a peaceful place.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Mary :) I think this is special place because of the lake, it is crystal clear and the mountains around it makes it so beautiful. Italy has many faces around the country which makes it very interesting country to visit many times. For example Naples is not so nice/beautiful city in my opinion and don't want to go there ever again :) And if we think Tuscany, wow just wow, one of the most beautiful places in Europe!
   The first shot is my absolutely favourite, it really was peaceful place, no people just me and my friend, the sky and the mountains. I will never forget that moment.

   Delete
 5. Olin siellä 10 vuotta sitten ihanaa ett sain tulla sinne taas,oli niin ihana paikka että minä voin asua siellä,Nette

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä Nette :) Pääsee tässä itsekkin uudestaan fiiliksiin ja haaveilemaan uudesta seikkailusta :)

   Delete
 6. You're quite the traveler! Glad you had a peaceful time!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Hootnonny, I just love traveling and exploring new places :)

   Delete
 7. Gardajärvi on kyllä kaunis paikka! Ihanan mystisiä kuvia sieltä. Tykkäsin myös noista edellisen postauksen karusellikuvistasi, huikea idea kuvata niitä pitkällä suljinajalla, näyttää hienolta!

  ReplyDelete
 8. Ihana paikka! Itse olen kiivennyt Monte Baldon huipulle asti ja hissillä alas. Pyöräiltiin lähikaupunkeihin ja pelotti tunneleissa. Malcesine on jäänyt sydämeen, asuimme pienessä hotellissa vanhassa keskustassa, järvimaisema ikkunasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ja sä olet kokenut sen kunnolla toisin kuin minä, mulla ei ole kuin pintaraapaisu paikkaa.Pyöräily kuulostaa paremmalta kuin autoilu kun sekin pelottaa Italiassa:) Nyt mulla alkaa kuume kasvamaan vain isommaksi ja isommaksi, pitää alkaa googlettaa löytäiskö jostain paikan ikkunalla josta järvimaisema vuorineen :)

   Delete
 9. Niin kaunista!
  Olen haaveillut joskus pääseväni tuonne Garda-järvelle ja koko muukin Italia on näkemättä. On niin monta paikkaa maailmassa joissa ois ihana käydä. Mut hyvä kun on mistä haaveilla...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riina, maailma on täynnä hienoja paikkoja ja Italiakin täynnä niitä :) Haaveilemalla on jo puolimatkassa :)

   Delete
 10. Replies
  1. Kiitos Sussi, näkymä on painettu sydämeeni :)

   Delete
 11. I know this place.Is beautiful!
  Saluto :)

  ReplyDelete
 12. Ihanaa!
  Instan puolella olen ihaillut sun matkakuvia, tekis mieli matkustaa itsekin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pioni, Instan puolella tulee tuoreita kännykkäkuvia ja näissä oikealla kameralla kuvatuilla voi leikkiä sitten koko vuoden, haaveilla ja suunniitella tulevia :)

   Delete
 13. Ihania kuvia, täällä italiahullu jo odottelee lisää kuvia =).

  ReplyDelete
 14. Those are absolutely stunning pictures... :)

  ReplyDelete
 15. Olen aina halunnut matkustaa Garda järvelle, mutta aina se vaan on jäänyt. Tokko toteutunee koskaan. Kuvasi herättävät matkakuumeen uudelleen.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts