Lupiinikimppu/Lupinus


Isä rakensi mulle uuden puutarhapöydän, se on aivan täydellinen. Uusi pöytä ansaitsi kauniin kimpun koristeeksi. Ihanaa saada pöytä johon uskaltaa nojata ilman pelkoa sen romahtamisesta. Se on ihan hand made joten kestää talvet, lumen putoamiset ja pyörremyskyt, ihan mitä vaan. 

First wild flower bouquet for the sake of my new garden table. My father made me a new  beautiful table, the old one was almost dangerous.

Comments

 1. Oikein ilosta keskiviikkoaamua kammarista ja eläköön pöyvänrakentaja-iskät ! Niin ne luppiinitkin jo kukkivat, kyllä nyt kesä antaa meille niin täyveltään :)

  ReplyDelete
 2. Käsittämätöntä, miten saat lupiinikimpusta noin upeita kuvia. Ihan mahtavat!!!

  ReplyDelete
 3. Ihana kimppu, ihan miedän kulmilla ei lupiinia näytä kasvavan ja olinki viime viikolla pyörtyä, kin näin kuinka moottoritien reunat olivat sinisenään lupiinia. Yleenäs kun lupiinit ovat kukassa vasta juhannukseksi.

  Toivottavasti juhannuksen on vielä lupiini kukassa, poimintaretki kun on kuulunut anopilassa aina aatonaaton ohjelmaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en meinaa pysyä tiellä Länsiväylällä kun ihastelen niitä kotimatkalla:) Kaikki kukkii nyt niin aikaisin sen lämpöaallon takia, ihan pelottaa onko mitään jäljellä enään heinäkuussa!

   Delete
 4. so colorful and full of motion!

  ReplyDelete
 5. Henrietta, these are so gorgeous. Love the combination, and as always, you did them proud!

  ReplyDelete
 6. Beautiful flowers, Henrietta! I love the colours together! Very nice of your father to make a table for you!

  ReplyDelete
 7. Onnea uudelle púutarhapöydälle! Kauniin unelmaiset kuvat lupiineista! Täällä niitä voi ihailla kukkakaupoissa - minua ne muistuttaa Suomen kauniista kesäniityistä ... Mukavia puutarhahetkiä sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos pöydän puolesta, sitä osaa arvostaa kun saa kunnon tukevan pöydän toisin kuin kaikki valmiina myytävät jotka aikaa myöten tulee huteriksi:) Täällä ei kukkakaupoissa lupiineja myydä vaikka niistä saisi upeita ja hyvin näyttäviä kimppuja edullisesti. Ei "normisuomalainen" varmaan edes maksaisi niistä kukkakaupassa, sanoisi vaan että saahan noita tienposkesta ilmaiseksi.....niin se vaan menee, huah:)
   Ihanaa viikonloppua tanskanmaalle.

   Delete
 8. Upea kimppu ! Kyllä lupiinit ovat vaan niin kauniita ja näyttäviä maljakossakin, että niitä voisi myydä vaikka kukkakaupassa ; )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin voisi ja jossain maissa myydäänkin. Mä en meinaa Länsiväylällä pysyä tiellä kun vaan katselen upeita kukkia joita tienvarsi täynnä. Tekis mieli laittaa auto parkkiin ja mennä keräämään kaikkia ketokukkia joita siellä on mutta taitaisin saada sakot liikenteen vaarantamisesta:)

   Delete
 9. Oh, my, I never pick our wild flowers, but probably would if they were this lovely. You have a knack for creating even more beauty from beautiful things.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Those lupins grow here almost everywhere on road sides. They are not original finnish wild flowers so they are classified as weeds....can you believe! They are original from north America.

   Delete
 10. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts