Iiris
Comments

 1. Tykkään iiriksistä hirmuisesti ja olen ihan pettynyt, että viime syksynä istuttamaani iiristä ei näy missään. Mihin lie kadonnut? Peurat ovat mökillä jatkuvana kiusana, joten ne ovat voineet tietysti napsaista nuput suihinsa. Ainakin lehtosinilatvat siinä vieressä oli parturoitu varsin hyvin. Peuroja varmaan potutti, kun perunannaatit, joista osan kävivät aiemmin napsimassa suihinsa, oli nyt peitetty yltympäriinsä kananverkolla. Piti jotain suuhun hötkäistä, kun ei potaattinaattia saanut. Sinilatvat sattuivat olemaan lähistöllä. Viime kesänä ne nimittäin säästyivät peuratuhoilta. No, näyttää nykyään kelpaavan myös tienvarren lupiinit. Eivät ne peurat ennen ole niitäkään popsineet, nyt on tainnut tulla hoodeille kaikkiruokaisia nelijalkaisia.

  ReplyDelete
 2. Iirikset ovat niin ylväitä ja ihania. Harmi, että sade pieksää juuri nyt kukkivat kaunottaret. Kävin pelastamassa maljakkoon muutaman...

  ReplyDelete
 3. Iirikset ovat jumalaisen kauniita kukkia, upeat kuvat!

  ReplyDelete
 4. Irysy to piekne delikatne kwiaty i mają śliczne zdjęcia. Pozdrawiam.
  Irises are beautiful and delicate flowers are beautiful pictures. Yours.

  ReplyDelete
 5. I love the markings on this Iris - very beautiful!

  ReplyDelete
 6. Hirveän (miten tylsä sana sana tässä tapauksessa..) ihanat iirikset.
  Ja sinun kukkakuvat on olleet aivan mahtavia.
  Mukavaa tulevaa viikonloppua.

  ReplyDelete
 7. Hienoja kuvia taas kun pitkästä aikaa vierailen blogin puolella! Hyvin edelleen onnistut kuvaamaan kasvit, omalla tyylillään. Eipäs ole samanlaisia tullut vastaan :-)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts