Pink is beautifulHerkän pinkkejä, hieman vanhaan roosaan sävähtäviä jaloleinikkejä. Ennenvanhaan puhuttiin perjantaipulloista (liekö enään!) niin minä voin puhua perjantaikukista:) Piti käydä kiitteleen upeasta kukkataideteoksesta (josta tein postauksen täällä) lähikukkakauppaani Soukan sydäntä ja nämä kaunokaiset huusivat kylmäkaapista nimeäni. Soukan ostarille on myös tullut uusi kahvilayrittäjä Menitan alakertaan Cafe Herkkupaahto ja kävin katsastaan paikan. Paikka oli tosi kiva ja Saara leipoo ihania kakkuja kohtuuhintaan (kakkupala 3,90 muistaakseni). Mahtavaa kun sai lähikahvilan jossa voi lukea lehtiä ja käydä herkuttelemassa. Tämä ei ole mainos vaan lähiseudun kannatusta. Ostarit eivät ole maailman ihanimpia paikkoja mutta aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan jos ne ovat kävelymatkan päässä ja paikallisia yrittäjiä pitää kannattaa. Jos asut lähiseutuvilla Soukan ostarilta saat kukat, kakut, Menitasta ihania lankoja ja ovat laajentaneet myös ihaniin kankaisiin keskikerroksen liiketilassa. 

Ihanaa viikonloppua, taidan lähteä Marketanpuiston taimimyyjäisiin:)


I just love those lovely pink Ranunculus, gorgeous little ones which called my name in flower shop:)

Comments

 1. Yes, pink is beautiful:) Beautiful frame too.
  Have a nice weekend
  Linnea

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Linnea, sunshine to your weekend:)

   Delete
 2. It surely is, and what beautiful photographs these are!
  Have a fantastic weekend, Henrietta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Lisa, I enjoy every weekend now, it is summertime:)

   Delete
 3. Todella hienoa kannattaa lähiyritysten toimintaa. Innolla katson aina jokaista pientä ja isompaakin liikettä joka tekee omaa juttuaan. Omat taidot kunniaan =)

  Joko Marketta kukkii kunnolla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tulppaanit veteli viimeisiään mutta väriloistoa niistä vielä löytyi. Pitää käydä taas viikon parin päästä katsastaan, koko ajan puhkeaa uusia ja uusia kukkia. Oli siellä ihana olla, puistoalue vaan paranee koko ajan ja uusia nurkkia laitetaan esittelykuntoon. Jos kehä ei kohisis siinä vieressä olis täydellinen.
   Tuon mainitsemani uusi kahvilayrittäjä oli ollut jossain tapahtumassa missä esiteltiin metron tuloa Espooseen, Soukkaan tulisi asema n. 2020 ostaria vastapäätä. Se voisi nostaa ostarin taas uuteen kukoistukseen mitä se on ollut silloin kun aikanaan rakennettu. Menitan omistaja kertoili kukoistusajoista kun poikkesin ihaileen kankaita. Siinä on hieno mies joka yrittää pelastaa ostaria muuttumasta pelkäksi kalja/pizza paikaksi, suuri kunnioitus siitä:)

   Delete
 4. Perfect ranunculus image, Henrietta! I love them on the cushion, too. And your shop looks great! x

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts