National Palace of Queluz

Mä en kestä kattella näitä kuvia kun mä niin haluan takaisin tai johonkin missä on VIHREÄÄ. Nyt kun kattelen näitä kuvia ja muistelen päivää mä haluan uudestaan tuonne. Jos mulla on rahaa syksyllä tehdä uus reissu taidan halata paria patsasta, en tiedä miks mutta sellanen olo vaan tuli nyt ja voisin vähän silitelläkkin. Huhtikuussa tuolla oli niin hiljaista et olisin voinut pitää vaikka terapia-istunnon patsaan kanssa! Joopa joo, josko saatas tänne edes hiirenkorvat koivuihin ni voisin alkaa halaileen ihan kotimaisia puita. 

The royal residence, located around 20 minutes from Lisbon, is a landmark of both Portuguese architecture and landscape design. Its significant collection reflects the taste of the 18th and 19th century court and includes baroque, rococo and neoclassical pieces.

posted:

Comments

 1. The royal residence is beautiful and the grounds are lovely. Thanks for the tour, your photos are wonderful. Have a happy day and week ahead!

  ReplyDelete
 2. Wonderful pictures and the gardens are lovely! Have a wonderful week!! Cathy

  ReplyDelete
 3. What a beautiful place to visit! Lovely pictures and processing, Henrietta!

  ReplyDelete
 4. Really really beautiful photos Henrietta! I think this place must be really beautiful, but your pictures... are so incredible!
  You are so talented!

  ReplyDelete
 5. Juu halataan vaan puita ootellessa että takapihan kinos sullaa...Kyllä on ihimisellä paaaljon noita käymättömiä paikkoja, niinku tuo lumoava Lissabon :)

  ReplyDelete
 6. Sama fiilis, mäkään en melkein kestänyt postauksesi kuvia katsoa! Ihan liian ihanan näköistä :)

  ReplyDelete
 7. Gorgeous palace outdoors! You guide us so pleasantly Henrietta!

  ReplyDelete
 8. Taas niin vanhaa Eurooppaa... Portugalissa osaavat (kai rahan puutteessa nykyään) jättää tuon patinan paikkoihin, se on niin tunnelmallista kaikkien USAn vuosien jälkeen. Lissaboniin takaisin, jossain vaiheessa... Toivottavasti ne hiirenkorvat tulevat pikimmiten, noin myöhäinen kevät alkaa olla jo ihmisen kidutusta!

  ReplyDelete
 9. Hei kanssabloggaaja! Aivan ihanat sivut sinulla, käyn varmasti lukemassa! :D
  -Janica

  ReplyDelete
 10. Nyt on kuule koivuissa hiirenkorvat... huomasin tänä aamuna ; ) Tästä on kohta pakko päästä ulos pihalle kuvamaan, ja vähän pihahommiin.
  Ihanat kuvat ! Vanhat patsaat ja portaat kaiteineen on tosi upeita. Ja nuo muotoonleikatut matalat pensaat on aivan sykähdyttäviä. Löytyisipä omalta pihaltakin sellaiselle sopiva paikka...

  ReplyDelete
 11. What a magnificent place this is, Henrietta, and how much fun it must have been to photograph.
  Thank you for taking us along with you!

  Wishing you a wonderful day!

  ReplyDelete
 12. Täällä pääsee usein virtuaalireissuun, ihanaa!!;)
  Maltetaan, nyt näkyy jo hiirenkorvia...;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts