National Palace of Queluz

Yksityiskohtia sisältä Queluzin palatsista, pari ulkokuvaa näytin edellisessä postauksessa. Lisää tulossa sekä sisä- että ulkokuvia.

Details from inside of the Palace Quolez, in last post I showed you some pictures of outside the palace. I will post more of these and outside pictures.

Comments

 1. Nuo kuvat muistutti ihan huhtikuun Milanon huonekalumessujen joitakin osastoja... ajaton tyyli siis ; )
  Odotan innolla niitä ulkokuvia : )

  ReplyDelete
 2. Olenkos muistanut ollenkaa käydä kehumassa kuviasi blogisi puolella? Noh nytpä ainakin, tosiaa vielä kiitoksia mukavasta kommentista blogini puolella :) Jonkin aikaa blogiasi seuranneena herää mielenkiintoisia kysymyksiä, mutta parempi vain ihastella. Hyvin huomattuja yksityiskohtia, jotka eivät jätä kylmäksi. Myös kokonaisuudet ja laajemmat alat on tarkoin katsottu, jotta koko kuvanalalla on katsottavaa. Tyylisi erottuu kyllä eduksesi ja kysyisinkin, että millaisen prosessin kuvat käyvät läpi. Näyttää, että vähä reilulla kädellä käsitelty, mutta upeasti! Blurin käyttö on parasta näissä! Mahd. Photoshop CS6?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ktos Mika:) Tarkoitatko blurrilla fotarin blurria vai jotain muuta! (nykyää ei tiedä jos joku sen niminen ohjelma vaikka ois markkinoilla) Anyway näistä ei ole blurrattu vaan ihan isolla aukolla kuvattu.Pimeähkössä linnassa kuvattu aukolla 2.8 ja ISO oli jotain 1000:n luokkaan. Olympuksen OMD tekee aika hyvää jälkee eikä näin pienessä koossa pahemmin näy kohinaa. Käsittelen kaikki kuvat Lightroom 4:ssa ja joskus jatkan jatkokäsittelyä CS6:ssa. Tämä kyseinen setti editointi vain Lightroomissa. Mä en ole mikään "naturalisti" joka laittaa suoraan kamerasta kuvia blogiin. Koska tämä on oma blogini teen kuvilleni mikä minusta korostaa kuvan kaunetta vaikka se tarkoittaisi heviä fiksaamista värien ja sävyjen suhteen mutta mitään en poista tai lisää muutakuin rajaamalla.
   Ihan rohkeesti voi kysyä jos kiinnostaa joku juttu ja sposti osoitekin on tuolla vas.ylänurkassa jos ei julkisesti halua kysyä.
   Kiva kun kävit ja mahtavia kuvaushetkiä sinne pohjoisempaan:)

   Delete
  2. Juu eli blurria tarkoitan, että oletko lisännyt joissakin kuvissa(en näitä tarkoita) niin, että saa esimerkiksi miniatyyri -henkistä kuvaa aikaiseksi? Vaikuttavaa jälkea siitä huolimatta ja Olympus OMD tekee kyllä hyvää ja hieman erilaista jälkeä luultavasti. Olet samoilla linjoilla kuin minäkin, mutta itselläni vielä hiomista värien ja sävyjen suhteen, koska hevimmällä värikäsittelyllä pilaan yleensä kuvat, mutta sun kuvat toimii jokaisessa erittäin hyvin ja sarjana toimivat yhteen! :)

   Delete
  3. juu käytän toisinaan sitä ihanaa tiltshiftiä ja mitä ne vaihtoehdot nyt olikaan, aivan ihana uus mahdollisuus 6:ssa. Ei auta vaan liikaa käyttää ettei mene maku:)

   Delete
 3. I don't comment so often, but I want to say that I really admire your beautiful photos and series!
  So wonderful in compositions and tones!

  ReplyDelete
 4. Näitä kun katsoo, niin tekee mieli lähteä matkalle. Matkalle, matkalle ja matkalle.

  Että olet hyvä =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts