Silence“I've begun to realize that you can listen to silence and learn from it. It has a quality and a dimension all its own.” 

-Chaim Potok, The Chosen-


Torstaina kävin leffassa Skool ja kulaus-blogin Birgitan kanssa. Käytiin katsoon Koskemattomat, ranskalainen hyvin lämminhenkinen ja hauska leffa, suosittelen ottamaan myös nessuja mukaan (minä ainakin märsäsin). Birgitta kirjoitti leffan sisällöstä omassa blogissaan käykää lukemassa (täältä) ja menkää ihmeessä katsomaan. Lauantaina oli Rakkauden rasvaprosentti vuorossa ja sen suurempaa tunnetta se ei kyllä herättänyt. Kauniita kesäkuvia Helsingistä taisi olla suurin anti ainakin minulle.
Leffat, niin ihanaa pakoa todellisuudesta. Paria tuntia uppoutumista täydellä tunteella tai tunteettomuudella elämään joka ei oikeasti ole oikeata elämää!

Last Thursday I went to movies with one of my blog friends, we saw The Intouchables. It was SO good, I cried and laughed. Here is something to read about it if you haven't see it.

Comments

 1. Kaunis, hiljainen valkoinen.
  Näin trailerin tuosta elokuvasta. Päätin silloin, että menen katsomaan. Talvisin on enempi aikaa käydä leffoissa, kun puutarhassa ei ole mitään tekemistä.

  ReplyDelete
 2. Kiitos Henrietta vaan leffavalinnasta. Vieläkin tulee Earth Wind and Fire ja Kool and the Gang biisit mieleen ja lanne alkaa napsaa rennon musan tahtiin =)

  Hyvä, että rasvaprosentissa oli edes kauniit kaupunkikuvat.

  ReplyDelete
 3. Happy New Year to you! Lovely, soft captures :)

  ReplyDelete
 4. Phenominal work Henrietta! LOVE the tones, and soft look!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts