Saturday bouguet


Lauantaikimppu olkaa hyvä:)
Ostettuja ruusuja ja loput metsästä, tää on NIIN kesä.
Ei haittaa vaikka hieman tihustelee ja on pimeetä, takapiha on niin ihanan vihreä että voisin tuijottaa sitä ikuisuuden ja tuntea hyvän olon kaikesta männyn siitepölystä huolimatta. Taitaa tämän emännän elinehto olla väri, ei ihme et niin kärssiä saa talvisin.
Nauttikaa ihmiset ja hengittäkää väriä.

Saturday bouquet just made for you:)
Roses are bought, everything else is picked from woods.
It is little rainy and kind of "summer dark" but I don't mind. I enjoy all the green around me, it makes me feel so good. Colors are like breathing to me, I need them to feel alive, so no wonder I hate winter.
Have a great weekend folks.

Comments

 1. Sinulla, Henrietta, on Midaan-kosketus kaikkeen kukiin ja kuviin. Katselin töitäsi ja en voi kuin huokaista, löytyi toinen toistaan ihananmpia postauksia.
  Iloisa viikonloppua !!

  ReplyDelete
 2. Beautiful work, Henrietta! Your bouquettes are gorgeous!

  ReplyDelete
 3. Ihanan kesäinen kimppu! Juuri itse ajattelin että tämän kylmyyden, sateen & pimeyden keskelle kaipaan kukkakimppua piristykseksi :-)

  ReplyDelete
 4. Love the spring freshness. Beautiful. Valerie

  ReplyDelete
 5. So pretty I am pleased to be back here.

  ReplyDelete
 6. Ihana kimppu ja kyllä vain tämä aika on oikeaa väriterapiaa, jonka voimalla on talven yli kahlattava:onneksi on kuvat:)

  ReplyDelete
 7. It's a little gray here in Oregon, too, so your lovely photo is a ray of sunshine, Henrietta! I know what you mean about winter!!! It's such a relief when everything starts blooming again!

  ReplyDelete
 8. This is gorgeous Henrietta (as is most of your work...)
  The idea of being able to walk in the woods and collect wildflowers is so romantic and foreign to us living in Australia. The wildflowers are delightful.

  ReplyDelete
 9. Beautiful work, so bright and cheerful! :D

  ReplyDelete
 10. Tämä kimppu on upee! Ihana idea yhdistää ruusut ja niittykukat. Taidan kokeilla joskus itsekin ;) ehkä esikoisen synttäreille heinäkuussa :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts