Arkipäivän kauneutta


Nämä haarukat ja veitset kuuluneet aikanaan miehen mummolle. Niitä oli kunnon setti ja olivat hienossa rasiassa . Kahvaosat ovat hyvin vaalean keltaiset ja englannissa valmistettu.
Tuli vaan mieleen että kauniit ovat vaikka harvemmin sitä katsellaan minkälaisella vehkeellä sitä ruokaa suuhunsa mättää. Välillä se kauneus on pienestä revittävä:)


Comments

 1. Nätit!

  Mua harmittaa kun äiti ja isä pisti menemään äitin vanhempien aterimet, ne olis niin ihanat olleet. Mutta kun ei rahallista arvoa niin mitäpä sitä vanhaa "romua" säästämään. Itse kun tykkään kaikesta vanhasta ja kuluneesta. ;)

  ReplyDelete
 2. I think those handles might be ivory as my grandparents had a set a bit like that with coloured handles like that. Lovely abstract photo :)

  ReplyDelete
 3. Mum mummolassa tais olla ihan samanlaiset ja harmi kyllä, ovat joutuneet hukkaan.

  Kiva, että noi teidän vehkeet on päässeet noin hienoon potrettiin. :)

  ReplyDelete
 4. Täytyy sanoa että omalta puolelta ei ole mitään kivaa ja vanhaa että kaikki tullut miehen puolelta. Meidän mummolassa laitettiin kaikki kai uusiksi 60-70-luvulla ja muuttui sellaiseksi sen ajan muovimuodiksi josta en pidä. Onneksi miehen puolelta useampiakin aarteita:)

  ReplyDelete
 5. Kauniit!

  Olen ostellut muutaman kerrallaan matkoilta "ravintolahopeaa" eli raskaita ravintoloidn vanhoja aterimia, jotka eivät ole hopeaa alkuunkaan, ne sopivat parittominakin saman kattaukseen... Varsinkin viimeisin ostos viime syksyltä, Pariisin kirpputorilta löydetyt oikein kaksi painavaa, hieman kolhuista Deauvillen Grand hotellin veistä ihastuttavat ja katan ne jatkuvasti pöytään.

  Vanhempani ovat joskus ihmetelleet, mistä olen perinyt ihastukseni vanhaan tavaraan, mutta äitini on kiitettävästi lahjonut merkkipäivinä omien vanhempiensa ruokailuvälineillä ja muilla harvoilla vanhoilla esineillä, mitä vielä on tallella. Isällä ei mitään vanhaa olekaan jäljellä, hänen vanhempansa uusivat näköjään kaiken myös 60-luvulla ja isäni on minimalisti-modernisti, aivan päinvastoin kuin tyttärensä.

  ReplyDelete
 6. Tutun näköiset aterimet ja kauniit =) Nostalgiaa...

  ReplyDelete
 7. Very beautiful...would make a GREAT shot for "silver" in the next Sunday Scavenger Hunt on Ramblings & Photos! And yes, those mountains in my shot are something I get to enjoy year round. That view is only a short drive from where I live :)

  ReplyDelete
 8. Että mie tykkään tämmösistä arkisista kuvauskohteista, jotka saadaan näyttämään kauniilta! Sulla ainakin on taito tehdä niin.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts