Time after
Onneksi se on nyt ohi ja paluu arkeen koittaa. Paikat ovat pullollaan herkkuja ja niiden syömiseen menee tovi mutta hössötys on ohi. Kiloni eivät kyllä kiitä näistä herkuista. Eilen olivat vanhempani, appivanhempani ja kälyni meillä syömässä, periaate oli että jokainen tuo jotain syötävää. Ajatus oli hyvä jottei tarvitse raataa liikaa hellan ääressä ja meillä oli jääkaapissa enään valo jäljellä. Nyt on kaappi täynnä taas ruokaa ja muiden tekemään...fiksua :)Comments

 1. Prima picture and good titel.

  Greetings, Joop

  ReplyDelete
 2. Hauska idea, olisi ainakin vähän vaihtelua tod.näk...meillä on jääkaapissa vielä(kin) kinkkua ja laatikoita, yllätys, yllätys ja ihan älyttömästi myös namuja...plääh...Mistä sekin johtuu, että jouluna pitää ostaa suklaata, miksei sitä voi tuoda myös muulloin...ei pääsisi tulemaan suklaaähky...;=)
  Mukavaa loppu vuotta ja OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2011.

  ReplyDelete
 3. These are such lovely photos, especially with the textures!

  ReplyDelete
 4. Joulu on ihana, mutta neljä päivää jouluruokia riittää. Nyt tekee mieli vihanneksia ja salaattia. Appivanhemmilta tuli lahjaksi lammasta eri muodoissaan, uutena vuonna syödään lampaankyljyksiä. Kinkku ei taida maistua vähään aikaan.

  ReplyDelete
 5. Kyllä on muutama päivä taas herkuteltu oikein kunnolla, jopa niin, että teki mieli lähteä ulos kävelylle;)

  ReplyDelete
 6. Mä en ole syönyt yhtään jouluruokaa onneksi, muuten vaan kaikkea hyvää ruokaa ja makeaa ihan kamalasti; suklaata,kuivakakkuja,täytekakkua, torttua jne. Salaattia pitäis kyllä saada rupee turvotus oleen siinä mallissa että hieman ällöttää. Mies karkas soittoleirille joten kaik jäi mun syötäväksi, voinkohan saada slaagin liiasta makeasta eihän niitä nyt roskiin voi laittaa:)
  Joulupäivänä grillattiin ulkona vaikka pakkasta oli lähemmäs -20, se oli hauskaa.

  ReplyDelete
 7. Olen ihmetellyt suklaiden vaihtoja jouluisin. Olisin ollut jo kauan aikaa sitten valmis sopimukseen, että jokainen ostaisi itselleen juuri sellaisen jouluherkun kuin itse haluaa. Sitten sitä olisi kohtuullinen määrä ja juuri itselle maistuvaa.

  Sulla on todella kaunis kattaus =)

  ReplyDelete
 8. Birgitta-mä kielsin suklaiden tuomisen joskus kymmenen vuotta sitten ja itse ostan yhden rasia jouluksi. Tänä vuonna tuli kaksi rasiaa mun omani lisäksi ja olen ihan pulassa kilojeni kanssa ja naama alkaa kukkiin tietysti. Ratkaisu on viedä työpaikalle, meillä ainakin ne kummasti tuppaa häviämään vaikka kaikki valittaa samaa.

  ReplyDelete
 9. Enpä oo muuten ikinä nähnyt noin herkkua kuvaa kananmunista! Tuli nälkä. Onneksi on äidin kinkkua (siis äidin paistamaa, ei äidistä leikattua) jääkaapissa... :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts