Leimasin/stamps


Tuolta tekijältä tilasin kolme leimasinta ja hinnaksi tuli 20 euroa kuluineen. Ei tule sitte päivässä koska tulevat Malesiasta.
There I ordered my three stamps and the cost was 20€ with shipping.Tuolta tilasin postikortteja ja minikortteja. 20 postikorttia ja 100 minikorttia hinta 19 euroa.
There I ordered my 20 postcards and 100 minicards total 19  €.Sitten olen tilannut vielä tälläistä suloista teippiä.En ole nähnyt Suomessa mutta jos joku tietää et saa kertokaa enkä enää tilaa jenkkilästä.
I also bought this cute tape. I haven't seen like this in Finland.

Etsy.com on aarreaitta johon voisin tuhlata kaikki rahani.
I could spend all my money to Etsy.com 

Comments

 1. Kiitos vinkistä! Nettishoppailu on mulle vähän vierasta, mutta pakkohan tässä nyt on siihenkin syventyä... Jos ei muualle saa rahojaan hukattua. :)

  ReplyDelete
 2. Kivoja ostoksia! Nettishoppailulle jos antaa pikkusormen, se vie...Heh, ainakin mulle käy helposti niin, jos eksyy johonkin ihanaan nettikauppaan. Viime aikoina olen sortunut lähinnä kangasostoksiin, vaikka niitä on kotona jo muutenkin isot pinot. Mutta joskus vaan on pakko saada. Ps. Henrietta, yritän tänä iltana ennättää postiin...

  ReplyDelete
 3. I think I might need to go shopping... thanks for the links!

  ReplyDelete
 4. Hienoja leimasimia, en tiennytkään että niitä saa jostain noinkin edullisesti. Myös korttisi näyttää kivoilta. Etsy on kyllä todellinen aarreaitta :)

  ReplyDelete
 5. Ihania kaikki, tuollainen leimasin olisikin tosi kätsy.

  ReplyDelete
 6. Jaahas, täytyy varmaan tsekata, ainakin tuo korttipaikka.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts