Macro Monday


Macro Monday at Lisa's Chaos

...............

Maanantai aamu mennyt ahkeroidessa. Alakerran imuroin ja nuolin joka ikisen listan, vaon ja nurkan. Josko joku muu jaksais yläkerran?! Kuvasin "askarteluitani" josko sais vielä tänne näytille kuhan kerkeis purkaa kameran. Hioin ylimalkaisesti pari puunpalaa jotta sais tehtyä niihin jotain "kivaa" ja suihkuunkin pitäis keretä jotta kerkeis lähteen grafiikkaan. Onko tämä vapaapäivä kysyn vaan, hösötystä riittää vaikka muille jakaa. Taas mentävä, loin itselleni kiireen:)

Comments

 1. Kuulustaa melkein kun minun normaali "vapapäivä"!
  Aina on paljon tekemistä. Minun on pakko saaha aikaa istumaan ilman tekemistä mitään.
  Tänään on oikea maanantai. Pilvistä, tuule, työpäiva...
  Kaunis on sinun kukka!
  Ha de gott!

  ReplyDelete
 2. Intriguing, I like it.

  ReplyDelete
 3. Käytkö grafiikkakurssilla, voi ihanaa, pistä sieltäkin kuvia tulemaan!!! Itsellä olisi haaveena ensi vuoden puolella.

  ReplyDelete
 4. Monesti tulee kyllä vapaapäivä kulutettua siivoten tai jotain muuta "pakollista" tehden. Mutta palkaksi saa kyllä sitten kiiltävän kodin ja hyvän mielen;)

  ReplyDelete
 5. Beautiful, artistic photo! Like it!

  ReplyDelete
 6. Moi taas, tulin tänne vastaamaan :-) Kortteja menee kyllä suoraan sanoen ihan hirveän huonosti kaupaksi. Olen tuskaillut juuri sen asian kanssa, että kannattaako niitä tilata etukäteen juurikaan, vaan tilausten mukaan. Usein ne harvat kerrat kun joku jotain ostaa, mulla ei juuri ole sitä kyseistä, mutta hirvee läjä jotain muita kuvia :-(
  Toinen probleema seuraa mua jatkuvasti ja se on tietysti hinta jota on vaikea pudottaa näin omakustanne harrastus kortti"bisneksessä". On siinä kuitenkin oma ilonsa ja suosittelen kokeilemaan, sulla on niin paljon upeaa materiaalia kasassa ;-)

  ReplyDelete
 7. Oletpa siivonnut todella hyvin, minä en jaksa aina kontata listoja (vaikka pitäisi)
  Laitan nyt makuuhuonetta kuntoon, lisäilin pienin keinoin uutta ilmettä.

  ReplyDelete
 8. Your little flower is lovely - is this real or wooden - I wasn't sure from the translation.

  ReplyDelete
 9. Rosie-it is real dead flower. All I write in finnish was only what I did this morning and how I create hurry. It did't write anything about that flower.
  I'm am too lazy to translate my mumbling because it is not really important:)

  ReplyDelete
 10. A real one or one made of wood...your photo is beautiful. I was nearly freezing to death yesterday evening after my photosession :)Brrrr!

  ReplyDelete
 11. Vai siivosit vapaapäivänä ;-)

  Onneksi jätit yläkerran vaikka sille puoliskollesi. Ei kannata kaikkea tehdä itse, siitä voi tulla vaikka paha tapa. Mullakin on loppuviikosta yksi lomapäivä. Ajattelin kadota kotoa, ettei tule tuollaista siivouspuuskaa. Ehkä jonnekin kahvilaan tai kauniiseen maisemaan.

  Ihanaa viikonjatkoa sinulle =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts