Only a memory!


Maanantaina tein isosti ja kovalla hiellä takapihan puolella lumitöitä jotta sain raivattua ns. hätäuloskäynnin ja nyt lumet on melkein sulanut vesisateessa. Nämä ihanat lumimaisemat alkavat olemaan vain kaunis muisto eikä siitä ole kuin viikko puolitoista. Toivon todellakin että saadaan lisää lunta eikä tarvii rämpiä lopputalvea harmaudessa. Toki lompakko kiittää näitä vesisateita noin lämmityskustannuksia ajatellen mutta silmä huutaa takaisin kauniin valkean maiseman perään.
Hyvää viikonloppua!

These were taken two weeks ago and now it is only beautiful memory of white, crispy landscape at least here in Southern Finland. It has been raining water like whole week so most of the snow has been melted. I really hope we get more snow and some minus degrees so we get back these beautiful landscapes. I don't even wanna think about walking in greyness for next 4 months until trees starting to be green.
Have a nice weekend!

Comments

 1. Amazing series!
  Congrats, Henrietta!

  ReplyDelete
 2. Hienot talvikuvat, niinkuin tuossa edellisessä postauksessakin.
  Taitaa nyt viimeisetkin lumet sulaa ja kadut kuivua. Jollei sitten ihmettä satu. Mutta sehän vasta on kaunista, se maaliskuinen lumi kun silloin aurinko ylensä paistaa. Eli ei vielä olla huolestuneita :)

  ReplyDelete
 3. Ihanat maisemat, meillä on onneksi vielä vähän lunta!

  ReplyDelete
 4. Harmauden keskeltä hyvän ystävänpäivän toivotukset ♥

  ReplyDelete
 5. It certainly does look beautiful. You have such a gift in capturing the beauty of the landscape around you, Henrietta!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts