Iceland


Eilen tulin Islannista takaisin kotiin kuoleman väsyneenä mutta onnellisena. Koko eilinen meni nukkuessa ja tänäänkin heräsin vasta klo 11 joka on hyvin harvinaista joten tuli tarpeeseen. Viikko meni niin että hurahti, yllättävän rankkaa ajaminen paikasta toiseen ja todella aikaa vievää. Joka aamu herätys aikaisin tai hyvin aikaisin ja pisin päivä venähti 17 tuntiseksi. Paljon jäi näkemäti ja pakko päästä uudestaan. Islanti on valokuvaajan paratiisi upeine maisemineen ja vaihtelevan sään takia. Mikään ei ole parempi kuvalle kuin upea pilvikeli ja sitä riitti. Sateli tietysti hyvin usein ja se ei ole ihan paras kuvauskeli kun linssi märkänä mutta sain sentäs Gullfossista pari pisaratonta kuvaa vaikka siellä satoi ja kosken pärskeet tuuli suoraan päiten. En ole mikään maailman paras maisemakuvaaja mutta todella hyvää harjoitusta ja ens kerralla on viisaampi. Laittelen näitä tulemaan lisää kun kerkeilen ja jatkan hehkutustani tästä ihanasta maasta.
Hyvää viikon alkua!

I came back from Iceland yesterday, I was totally exhausted but so happy I went there. Iceland is so beautiful country, the real photographers paradise. Driving from place to place was surprisingly hard and took time, our longest day was 17 hours. We saw a lot but there is still like thousand places to see and like 1 million pictures to take. I'm not in my best as a landscape photographer but this was really good practise and next time I might be even better. I love Iceland, it's so different and the clouds there are amazing. I will post my Iceland pictures more and I will announce my for Iceland more!!!
Have a nice week!


Comments

 1. Hienoja ja harkiten kuvattuja maisemia. Näissä silmä lepää. :)

  ReplyDelete
 2. You did very well for not being a Landscape photographer. I would never guess, beautiful photos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :) I do so rear landscape shooting so it really is not my field but I really want to shoot more landscapes and specially in Iceland. I want to go back there hopefully next summer and get more practise.

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos Sussi. Islanti on niin järkyttävän upea maa erilaisine maisemineen et mun sydän taisi jäädä sinne :)

   Delete
 4. Todella kaunista! Minun mielestäni, olet huippu myös maisemien kuvauksessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, pitää päästä uudelle reissulle Islantiin, kehittyä vielä paremmaksi jotta saa kaiken sen kauneuden todella tuotua esiin ja nyt on hieman viisaampi mitä pitäisi tehdä ja kuinka.

   Delete
 5. Voi että, olit Islannissa. Ja toit mahtavan upeita kuvia, joista nämä on vain murto-osa, eikö.
  Olet ihanan hyvä kuvaaja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Orvokki. Juu lissää tulossa kunhan töiltä kerkeän mutta taas menossa kauhea kahdeksan päivän työputki enkä käy kotona kuin nukkumassa joten kunnes seuraavat vapaa tulee saat lisää Islannin maisemia :)

   Delete
 6. Jäätävän kaunista. Sekä maisemat että kuvat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella todella vaikuttava maa, mun sydän taisi jäädä sinne Atlannin rannikolle. Ne tyrskyt siellä ja vaihtelevat maisemat on jotain niin upeaa ettei mun sanani edes riitä kuvaamaan tunnetta. Voisin rakentaa talon kalliolle ja tuijotella merelle ikuisesti!!!

   Delete
 7. Kyllä oli ihanaa seurata teidän matkaanne. Mahtavia valokuvia ja varmasti jäi himo päästä Islantiin uudestaankin. Ainakin minulle tuli hirveä matkakuume =)

  ReplyDelete
 8. Sinulla vaan yksinkertaisesti on taito... <3

  ReplyDelete
 9. Wau, mielettömän upeita kuvia, en kestä, kun itse ei koskaan pääse tuonne maisemiin.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts