Pena National Palace


Elokuun alussa olin Lissabonissa toista kertaa ja toki piti taas vierailla Penan palatsissa. Pari vuotta sitten kun olin ekan kerran oli niin hemmetin kylmä kevät Portugalissa et meinasin jäätyä pystyyn mutta nyt oli upea keli ja ainoan kerran koko viikon aikana sai kuviin hieman pilviäkin. Hyvin vaikea paikka kuvausmielessä kun jengiä pilvin pimein ja palatsi iso kuin mikä mutta on se vaan ihanan värinen satulinna. Peter Panit lenteleen, prinsessat pussailee sammakoita ja prinssit kurkkii kulman takana....jep :) Edelleen Sintran kaupungin muut kohteet jäi tutkimatta joten varmaan pitää edelleenkin tehdä matkoja Lissaboniin! Täytyy kyllä sanoa et tykkään siitä kaupungista ihan hulluna. Päiväretkikohteita löytyy, meren rannalle pääsee paikallisjunalla ja itse Lissabon on rela, kompakti kaupunki joka on helppo ottaa haltuun. Elokuussa oli ehkä hieman liikaa turisteja mun makuuni ja riksat oli valloittanut kaupungin mikä ei ihan ole sitä ominaisinta Portugalia mutta turistit tykkää.

In the beginning of August I was with my friends in Lisbon. This was my second time there and I know I will go there again, I just love Lisbon. We took a day trip to Sintra where is the Pena National Palace, it is a UNESCO World Heritage Site and one of the Seven Wonders of Portugal. It is very difficult to take decent pictures from the palace as it is so big and of course there is like zillion tourist. It is so beautiful and I love how colourful it is.

Comments

  1. Tuttu paikka:) Aikoinaan opiskelin portugalin kieltä ja kulttuuria sivuaineena, ja siellä tuli käytyä useamman kerran. Upet kuvat!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts