Tunnelmia Porvoosta


Päiväretkestä Porvooseen on jo vierähtänyt tovi joten äkkiä nämä kuvat ulos ennen kuin vuodenaikakin kerkeää vaihtumaan. On se vaan viehättävä kapunki ja jotenkin rennonpaa kuin Helsingissä, vai johtuukohan vain siitä että on ulkopaikkakuntalainen niin olo on kuin olisi ulkomailla kun ketään ei tunne niin kaikki tuntuu jotenkin kivemmalta...tiedä tuosta mutta kivaa oli. 

Day trip to Porvoo, it is located 52 kilometres from Helsinki and by car the trip takes 40 mins. The old town is so beautiful and worth visiting if you are coming to Helsinki. On summertime you can also take a boat from Helsinki to Porvoo, it is very nice and beautiful way to go there if you have time.

Comments

 1. I LOVE this place on the water Henrietta, it looks peaceful and unspoiled by modern life. The paint colors for the buildings are just beautiful - earthy and natural. I really like the mix of textures in the third pic - the vintage iron chair, wood wall, door, rocks etc.

  Thank you dear for your e-mail and for becoming a Follower of my blog - I am truly honored that you would take time to visit now and then between your travels and your busy life.

  Happy day - Mary

  ReplyDelete
 2. Ei voi taas kuin hämmästellä miten upeasti olet saanut ikuistettua maisemat ja tunnelmat näihin kuviin. Uh, näihin upeisiin kuviisi ei vain kyllästy ♥

  ReplyDelete
 3. Olen käynyt Porvoossa vain kerran, mutta siitä kaupungista jäi kyllä hyvä mieli!

  ReplyDelete
 4. Mä luulen, että ulkopaikkakuntalaisena sitä aina tuntee olonsa turistiksi kun Porvoosen menee käymään. Siellä on niin upea tunnelma aina. Joka kesä siellä täytyy käydä ja syksyllä kun luonnon värit vaihtuvat on tietysti käytävä uudestaan. Kerran olen ollut joulumarkkinoidenkin aikaan, kun silloin oli kaunis valkoinen lumipeite maassa olo oli kuin satumaassa käydessä =)

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete
 5. Aivan ihania kuvia todella idyllisestä kaupungista. Omasta kyläilystäni on myös tovi, joten pitääkin ottaa ihan asiaksi joskus mennä Porvooseen.

  ReplyDelete
 6. What a wonderful set of images! I love all the painted buildings, the doors, the details you have photographed. Those flowers are lovely too!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts