Flower still life


Pari tuntia hinkkasin tätä kuvaa ja kuten layereistä näkyy niitä on muutama :) Otin tästä kuvan myös puhelimella ja parilla appsilla tein melkein saman kolmessa minuutissa. Isolla ruudulla huomaa tottakai eron ja jos haluaa printata kyllä siihen aina tarvitaan "oikea" kuva. En tiedä huomaako kukaan ja arvostaako kuinka olen yrittänyt tuoda "maalaamalla" pieniä valokohtia esiin kuten esim. toka viimeisen kuvan vasemmassa alreunassa jasmiinin heteet on tuotu valolla paremmin esiin! Nämä on pieniä yksityiskohtia jotka näen itse ja jotka kiinnostaa kokonaisuudessa. Kirsikat ovat hieman pimennossa mutta siellä ne ovat hiljaa mutta niin kauniina, se on katsojasta kiinni huomaako vai ei. Rakastan tälläisiä hieman hämäriä vanhojen mestareiden maalauksien tyyppisiä kuvia joissa katsojan pitää hoksata nähdä asioita. Vieläkun olisi leppäkerttuja joita olisi voinut sijoittaa kuvaa olis ollut makeeta.
I made this in Photoshop for few hours and you can see there is quite a lot of layers. Making this kind of textured photography is kind of hard as there is always possibility to get it better and better or it might go totally wrong direction. I love trying different textures and then paint a little bit with brush and try to show tiny details with light. 

Comments

 1. Sinun uskomaton kyky tehdä näistä sinunnäköistä taidetta - on aivan uskomattoman kaunista <3
  Olet sinä huippu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Ainosofia, voin sanoa täysin rehellisesti että näitä teen sydämmellä <3

   Delete
 2. Hienosti olet huomioinut käsittelyssä valon ja varjojen vaikutuksen kuvaan sekä pienien yksityiskohtien korostamisen. Nuo edellä mainitut asiat vaan jäävät useilta huomaamatta ja kuitenkin ne ovat olennaisia ja tärkeitä asioita lopputuloksen kannalta. Hienoa työtä jälleen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Juha Pekka. Eihän noita pieniä yksityiskohtia näe pienemmässä koossa joten siksi pitäis aina laittaa osasuurennoksia josko joku vaikka huomaa. Pääasia on että minä tiedän mitä siellä on ja olen tyytyväinen. Mä niin rakastan näitten näpräämistä ja vielä kun joskus sais printattua jokusen seinälle ettei kaikki aina vaan hautaudu tänne webin syvyyksiin :)

   Delete
 3. Nää on upeita, kuin maalauksia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis Pioni, voin myöntää että itsekkin pidän yli kaiken näistä maalaustyyppisistä ja rakastan näiden tekemistä :)

   Delete
 4. Wau! Sinulla on kyky tuoda kukkien sielu esille. Kaunista!

  ReplyDelete
 5. Mielenkiintoista kun kerroit miten kuvasi ovat syntyneet! Hyvin saavutit tuollaisen upean renessanssimeinigin kuviisi.

  ReplyDelete
 6. What a beautiful work, like old paintings! You have really an eye for still lifes and a knack for the right processing. LG Su

  ReplyDelete
 7. Olet hirmu taitava !!!
  Nämä kuvat on just sellaisia "vanhojen mestareiden" -tyylisiä, kuten sanoit. Ihania.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts