Radiokriisi ja järki!


Kohta lähtee järki, radio pumppaa edestakaisin hiljaisesta kovemmalle. Olen kuunnellut nyt 30 minuuttia ja miettinyt mitä tehdä...sammutanko vai menenkö taas liikuttelemaan antennia. En nyt jaksais hiljaisuutta, joo nettiradiosta sais tasaista rallatusta mutta olen manuaaliradioihminen. Siirsin koko radion alhaalta yläkertaan kun suurin osa kanavista taas hävisi aalloilta ja varsinkin se mun suosikkikanavani jota ei kuulu edes yläkerrassa. Minä ja radio vaellamme ympäri asuntoa töpselistä töpseliin ja koitetaan tulla toimeen mutta ei. Asun jossain syvässä kuopassa jossa radioaallot tai mitkä lie välttälevät meitä. Radiokriisi, vesisade ja pitäis olla nukahtamati etten nuku kampaaja-ajan ohitse. Anteeksi tajunnanvirta mutta voi tuota söpöläistä unikko joka yrittää puskea ulos maailmaan, kalpea pieni kauneus. Lääkitys on kohdillaan ei hätää on vain radiokriisi :)

I just love this pale Poppy coming out to life, peaking how the world seems, is it time to come or not!
World is turning to grey, today it doesn't feel so appealing but there will be the day when you are ready to open your pedals and breath the world. I'm waiting!

Comments

 1. Aivan mahdottoman upea kuva. Kyllä voi olla herkkää kauneutta valtavasti yhteen nuppuun sisältyneenä.
  Radiokriisi - ymmärrän hyvin. Tykkään etenkin kotosalla ollessani kuunnella radiota ja ihan manuaaliversiota. Siinä kädet vapautuvat muulle tekemiselle ja silti monenlainen tieto ja musiikki tavoittavat kuulijansa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Between. Radiosta tulee hiljaista tietoa salaa edes tajuamatta ja musiikki toimii nostatuksena. Silloin kun asuin vanhempieni luona vielä meillä oli radio aina auki, se niinko kuuluu elämään eikä ilman sitä vaan osaa olla :)

   Delete
 2. At least the world is turning, and you've captured beauty!

  ReplyDelete
  Replies
  1. World is turning yes, no matter what :) Thank you Hootnonny

   Delete
 3. Hi Henrietta,
  I'm looking for an hour of their photos and I am thrilled.
  The pictures are wonderful.
  regards
  Sigi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Sigi so much :) Hope you are good!

   Delete
 4. Voi sinua! Tilataan sinulle nyt oikein kunnon radioaallot sinne kotiin, eihän tuosta muuten mitään tule, kun saa kiertää kehää töpseleiden välillä...

  Ja kuvasi ovat taas aivan lumoavia =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Birgitta, mä en tajua miksi tämä on ollut ongelma aina tässä kodissa. Tuossa vieressä on kyllä hiton iso kallio et estääkö se jotain ja puhelimien kuuluvuuksissa ollut myös vaikeuksia naapureilla joten en ole aino signaalipimennossa oleva :) Rupee kyllä naurattaa ko meikäläinen menee huoneesta toiseen radio kainalossa yrittää löytää kanavaa jota haluaa kuunnella, eletään kuiteski 2000-lukua eikä toista maailmansotaa :)

   Delete
  2. Mitäs jos hankitaan sulle sellainen kahden metrin korkea antenni siihen pikku radioon.

   Delete
 5. Entisaikaan oli monesti radioissa ulkoantennit. Lisäantenneja on varmasti vieläkin saatavilla, sellainen voisi auttaa.

  ReplyDelete
 6. Ei siis hätää, kriisit ovat ohimeneviä:)

  ReplyDelete
 7. Love the beautiful captured pale tones and fine structures. And you're right, it looks like it is saying: "No, it's not time for the grand opening. Tomorrow perhaps." LG Su

  ReplyDelete
 8. Herkkä unikkovauva on sieltä kuoriutumassa maailmaan - tervetuloa!
  Blogissani on haaste sinulle:
  http://vironpera.blogspot.fi/2014/10/inspiraatio.html

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts