November rain

Kerrankin aikaa tehdä jotain ja olla vaan, kiitos lomaviikon. Eilen marraskuu pääsi iskemään ja makasin  lahnana sohvalla mutta tänään heräsin vasta klo 11 ja täynnä energiaa. Päätin että nyt selätän tän kakkakuukauden enkä anna pimeyden masentaa. Olen lukemassa Leena Lehtolaisen kirjaa jossa puhutaan Kopparnäsin virkistysalueesta Inkooossa ja tänään mun piti lähteä sinne rannoille käveleen mut sehän jäi kun kuorsasin niin myöhään. Samoilin sit omilla nurkilla pitkin rantoja ja metsiä pari tuntia, niin ihanan lämmintäkin +5 joten pystyi jopa istuskeleen hetken ja ihailla maisemia. Josko vielä loman aikana kerkeis sinne Kopparnäsiin kameran kans vierailemaan! Superenergia jaksaa vetää vielä ja odottelen kyssäkaali-illallista uunista ja kuuntelen Guns N'Rosesia. Huomenna oopperatalolle katsomaan Lumikuningatarta, viime vuonna en päässyt kun liput myytiin loppuun saman tien mut nyt on liput ostettu jo tammi/helmikuussa.
Jos marraskuu meinaa iskeä älä jää sohvalle makaamaan tee jotain. On hyvä levätä mutta pitää huomata koska on aika lähteä liikenteeseen….palaan tähän postaukseen ens vuoden marraskuussa ihmettelemään mitä hittoa olen höpöttänyt ja mitä kamaa olen vetänyt:)
Rock


No work this week (on vacation) so finally some time to do something or just be. I bought some beautiful layered Gerberas and took some shots. Flower whisperer (some one here has gave me that name:) is trying to come back. First thing on Monday I felt I need flowers, I had compulsive need to have flowers and shoot them. I think I need more some other variety, I have need to be creative. I think it is this darkness and lack of colors so my brains need something to compensate that.
Have a great and creative week!

Comments

 1. Henrietta these shots are beautiful. I always enjoy your photos. Valerie

  ReplyDelete
 2. Ihanaa tekstiä Henrietta..ja ihan totta! Marraskuussa pitää toimia, toimia ja toimia..ja liikkua tai tehdä jotain kivaa..jotta tämä pimeys ja märkyys ja tylsyys ei ota ylivaltaa tai katsella kuvia viime kesästä, kun se oli niiiiiin ihana.!
  Mukavaa iltaa huomiseksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tuija, tajusin et se on minusta ite kiinni kuinka kurjaksi annan asioiden mennä. Pitää vaan ottaa itteään niskasta kiinni, purra hammasta ja mennä, ei sitä kurjaa oloa sohvan pohjalla kestä itekkään:) Oppi ja ikä kaikki. Ai niin ja kukkien ostaminen auttaa kans aina, menin kukkakauppaan hakeen noita ihania kerrottuja gerberoita ihan vaan piristykseksi:)

   Delete
 3. Lovely Henrietta..really nice black and white ;) you Inspire me...I thank you for that. Greetz jeanette

  ReplyDelete
 4. Love these images and the abstract quality!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you ju-north, I loved to shoot these babies:)

   Delete
 5. Very nice photos in black, white and grey. The composition and texture are lovely.
  JetteMajken

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Jette, pictures kind of shouted they have to be BW, makes them more abstract and light!

   Delete
 6. These are gorgeous and works of art in black and white!

  ReplyDelete
 7. Så snyggt! Kunde inte sagt det bättre själv.

  ReplyDelete
 8. Marraskuussa on kyllä helppo jäädä sohvannurkkaa lojumaan, mutta kun saa raahattua itsensä ulos lenkkeilemään, olo friskaantuu kummasti. Toki siihen tarvitaan edes vähän päivänvaloa:) tai onnistuis kai se pimeässäkin, mutta se ei oo mun juttu.

  ReplyDelete
 9. A M A Z I N G !
  M A Z I N G !
  A Z I N G !
  Z I N G !
  I N G !
  N G !
  G!
  Congrats, Henrietta!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts