Pidä puseroa väärinpäin!
"Aloita jälkiruoasta. Seuraa sydämen iloa! Ulvo kuulle! Pidä erivärisiä sukkia. Anna itsellesi lahjoja. Aja taksilla yksi korttelinväli. Luota elämään. Nautiskele hitaasti. Yllätä itsesi. Pukeudu aamiaiselle. Puhu kukille ja odota vastausta. Mene töihin yöpaidassa. Syleile puita. Lähetä rakkauskirjeitä itsellesi. Kokeile. Pyydä sitä mitä haluat. Istu takkatulen loimussa ja kerro tarinoita. Juttele ventovieraiden kanssa. Anna anteeksi itsellesi ja muille. Viskaa repustasi kivet pois. Juttele itseksesi. Ota vastaan. Leiki. Pidä omin lupinesi vapaapäivä. Laula töissä. Rakastele heinäsuovassa. Heitä tekemättömien töiden luettelo menemään. Pidä puseroa väärinpäin. Älä luovuta, vaan vaadi kaikkea. Telttaile pihalla. Arvosta kehoasi. Juo auringonpaistetta. Uskalla jotain uutta. Ajattele, että sinulla on joka päivä lomaa ja käyt työssä vain huviksesi. Seiso myrskyssä meren rannalla. Riko rutiineja. Älä pyydä lupaa. Tee jotain mikä on mahdollista. Tulevaisuudessa on toivoa. Maailmankaikkeus on mukava paikka. 
Bronsberg & Vestlund/Kuuntele itseäsi - vältä uupumus"

Comments

 1. Mahtavaa! Aivan mahtavaa. Kokeilin heti... paita on nyt väärinpäin päällä =) Huomenna yritän olla lomalla kuten aina ja vain huvinvuoksi käväisen töissä tekemässä jotain muille hyödyllistä!!

  Iloa viikkoosi Teta =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Menitkö töihin paita väärinpäin, olisit varmasti saanut hymyn myös kollegan naamalle:)

   Delete
  2. Heh en sentään mennyt, muistin vielä kun työpaikan ulko-oven avasin, että tässä ihan vaan lomailun lomassa pistäydyn naputtelemassa tietokonetta. Arvaa unohdinko asian työpisteelläni ;-) No ihan heti.

   Onneksi päivä meni nopeaan ja pääsin ajoissa kotiin kehittelemään luovasti ruokaa nuorelle miehelle. Jälkkäriksi tein pannukakkua, se paisui hienosti ja maistui herkulliselta.

   Huomenna uusi yritys tuon lomailu-työ juttuun ;-)

   Nyt taidan puhua kukilleni, katsotaanko vastaavatko ne minulle. Jos vastaavat heti, niin laitan sulle viestiä =)

   Delete
  3. Pääasia että yritit, mulla menee kans yleensä 30 minsaa töissä ja kaikki hyvät aikeet unohtunut sen jälkeen:) Mä kävin halaileen puita viime viikolla ja sain kaatosateen+ukkosen niskaani, en muista koska olisin kastunut niin märäksi. Verkkareiden puntit painoi tonnin ja lahjepituus venyi 20 sentillä painovoimasta:) Rupes jo naurattaa ko olin niin läpimärkä ja vähän pelotti sen ukkonen, enään puuttui että ACDC olis ilmestynyt veivaan Thunderia oli jotenkin niin absurdia fiilis!

   Delete
 2. Replies
  1. Minusta tuo oli niin mainio teksti että pakko jakaa:) Tällä ajatuksella olisi hyvä aloittaa jokainen päivä.

   Delete
 3. I love your list, thank for reminding me to relax and enjoy the moment. Take care, Jen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Google translater worked! It was so long that I was too lazy for translate it myself and not sure if I even could:)

   Delete
 4. Heniretta, these are breathtakingly beautiful!!

  ReplyDelete
 5. mahtava lista upeiden kuvien kera!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elämän iloa kirjallisesti ja visuaalisesti:)

   Delete
 6. wow, Beautiful colors. Very delicate, romantic. I love it.
  regards

  ReplyDelete
 7. Ihana juttu, kiitos. Ja kuvat taas niin kauniita, kauniita.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts